Lensten Anlayanlar Lütfen Baksın(Resimli)

Seni Allah kahretmesin seni :eek:klava: sana güzellik batıyo ben anladım.
Millet mıçını yırtar o gözler için hanım efendi lens takıcakmış.:eek:klava::eek:klava:

Kediciği gözlerin çok çok güzel maşallah nazar değmesin. Solotica markasının hidrocharm verde sini senin gözlerine bakarak yapmışlar derim ben. Ama illaki mavi isterim diyorsan solotica topazio al derim sanırım istediğin rengi yakalayabilirsin. Süpper olur sana:)

oyyy kedicimmm o ilk resimdeki gössler ne öyle ayol nasıl bir yeşildir anlamadım ki:1shok: süper duruyordu vallahi hele o bakışlar. oradaki açık amviye on basıyordun .

ama bu hoş olmuş tam istediğin renk değil eminim. ama yeşik ve mavi karışımı bişi yakışmış:lepi:

Seni Allah kahretmesin seni :eek:klava: sana güzellik batıyo ben anladım.
Millet mıçını yırtar o gözler için hanım efendi lens takıcakmış.:eek:klava::eek:klava:
cnm güzellikle alakası yok bunun ya maksat deişiklik olsun kaydirigubbakcemile3
Kediciği gözlerin çok çok güzel maşallah nazar değmesin. Solotica markasının hidrocharm verde sini senin gözlerine bakarak yapmışlar derim ben. Ama illaki mavi isterim diyorsan solotica topazio al derim sanırım istediğin rengi yakalayabilirsin. Süpper olur sana:)
cnm tşk ederim opuyorumnanaktan
ben elegance gök mavisi aldım işte deişiklik isteyince hevesimi gideriyo zemuszemus
oyyy kedicimmm o ilk resimdeki gössler ne öyle ayol nasıl bir yeşildir anlamadım ki:1shok: süper duruyordu vallahi hele o bakışlar. oradaki açık amviye on basıyordun .

ama bu hoş olmuş tam istediğin renk değil eminim. ama yeşik ve mavi karışımı bişi yakışmış:lepi:

akuam barbimmm canımsın opuyorumnanaktan
orda sanırım gübeşten göz rengim daha açık çıkmışşş
istediim gibi olmasada lensler idare edios bitanesimm zemuszemus

İkinizede çok tşk ederim kıslar opuyorumnanaktan
Ama ben bu rengi çok sevdim yaa ve lensten hiç anlamıyorum
aslında bi arkadaşım kullanıyor onun kullandığı koyu mavi ve çok belli lens olduğu hatta aradan gözünün rengide çıkıyor çünkü göz bebeği açıklığı herhalde daha büyük
birde göz rengine göre lensin rengide değişik oluyor diye duydum ondan ekledim gözümü
eğer yardım eden olursa çok sevinirim :çok üzgünüm:

canım koyu renklı gozler ıcın kullanılmıyormu lens? Yanı senın gozun yesıl mavı takınca alaca bırsey olacak.Benım arkadasımın gozlerı mavı.Bende yesıl lensler vardı onları takmıs bır gun nasıl oldu dedı.Ney nasıl oldu dedım.O kadar farkedılmıyor yanı. kafamçokkarıştı

çoğu kişi senin gözlerinden lens arıyor sen lens istiyorsun =) maşallahhhhhh deyimm bence gözüne zarar verme çok güzeller çünkü

boyle cok acık renk mavi pek istedigin sonucu vermez ondan sana gri rengi öneriyorum canım,ve aslında lenslerin özelliği ne akdar koyu renkse gözün oakdar iyi durur,o yüzden sen göz renginle hare yapan şeylerden almak yerine diğerlerini tercih etmen gerekiyor..rainbow b&l gri kullandıgım tavsiye edecegim gri renklerinden freshlooku asla önermiyorum,istedigin rengide vermez zaten canım

Cnm gri denedim hoşuma gitmedi bende elegance lens aldım fiyatı uygun ve fazla kullanmıyorum en fazla 3-4kere kullanmışımdır

gözlerin çok güzelmiş ya lense ne gerek tabi karar seninopuyorumnanaktan

amy lee nn doğal göz rengi yeşil, mavi ve gri lens takıo canım:)

aynısını yakalayamazsın canım lens olduğu çok belli olur

X