E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi MeDuSa
bence de
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cnm güzellikle alakası yok bunun ya maksat deişiklik olsun kaydirigubbakcemile3Seni Allah kahretmesin seni klava: sana güzellik batıyo ben anladım.
Millet mıçını yırtar o gözler için hanım efendi lens takıcakmış.klava:klava:
cnm tşk ederim opuyorumnanaktanKediciği gözlerin çok çok güzel maşallah nazar değmesin. Solotica markasının hidrocharm verde sini senin gözlerine bakarak yapmışlar derim ben. Ama illaki mavi isterim diyorsan solotica topazio al derim sanırım istediğin rengi yakalayabilirsin. Süpper olur sana:)
oyyy kedicimmm o ilk resimdeki gössler ne öyle ayol nasıl bir yeşildir anlamadım ki:1shok: süper duruyordu vallahi hele o bakışlar. oradaki açık amviye on basıyordun .
ama bu hoş olmuş tam istediğin renk değil eminim. ama yeşik ve mavi karışımı bişi yakışmış:lepi:
İkinizede çok tşk ederim kıslar opuyorumnanaktan
Ama ben bu rengi çok sevdim yaa ve lensten hiç anlamıyorum
aslında bi arkadaşım kullanıyor onun kullandığı koyu mavi ve çok belli lens olduğu hatta aradan gözünün rengide çıkıyor çünkü göz bebeği açıklığı herhalde daha büyük
birde göz rengine göre lensin rengide değişik oluyor diye duydum ondan ekledim gözümü
eğer yardım eden olursa çok sevinirim :çok üzgünüm: