lenss

E

EU3

Ziyaretçi
slm kızlar ben bi kaç ay önce doktora gözlüğümü deiştirmek için gitmiştim lens reçeteside yazdırmıştım dün gözlükçüye gittim lens almak için bi gözümde astimat bi gözümde miyop var ama doktor astimat olarak yazmamış (toric lens yazmamış yani) lensi bu şekilde alırsam gözüme bi zararı olurmu acil cvppppp

Canım görmende bir problem yaratabilir bir an önce doktora danış

yok bir sorun çıkmaz. ben ilk kez lens kullanacağım zaman astigmat olan gözüm için sadece miyopu düzelten lens kullanmıştım, şimdi toric kullanacağım, doktor yazmayı unutmuş olabilir ya da astigmat derecen astigmat lensi kullanacak kadar ileri değildir o yüzden sadece miyop lensini yeterli görmüş olabilir. çünkü belli bir dereceden sonra astigmat lensi kullanılabiliyor bir sınırı var yani

kızlar benim size bi sorum olacak
benim gözlerimde herhangi bir bozukluluk yok ama renkli lenss kullanmak istiyorum acaba ileride gözlerim açısından herhangi bi sorun yaşarmıyım _??

kızlar benim size bi sorum olacak
benim gözlerimde herhangi bir bozukluluk yok ama renkli lenss kullanmak istiyorum acaba ileride gözlerim açısından herhangi bi sorun yaşarmıyım _??

kendimi örnek veriyim sana cnm bende lens kullanıcısıyım bundan 5sene önce ilk lenslerimi aldım ve cok rahat kullandım hiç bi problem yaşamadım.onların süresi gecince attım.1-2 sene sonra tekrar lens aldım ama ilki kadar rahat kullanamadım rahatsız etti biraz gözlerimi.şuan yine lenslerim var belki 10ay oldu alalı ama gelgelelim 10 kere kullanamadım.her taktığımda cıkarmak zorunda kaldım belki artık gözlerim kabul etmiyo diye düşünüyorum.yakın zamandada göz dr. gittim gözlerim gayet sağlıklı bozuk değil.biraz uzun oldu ama demek istediğim zamanla göz kabul etmemeye başlıyo.hassaslaşıyo.

X