Kontakt Lens Lensli Gözlerimizin resimlerini paylaşalım mı?

cnm cok doğal durmuş.bende B&I almak istiyorum ama kargoyla alıcam 25tlye kadar buldum yanında hediyeleride var.deneme imkanım olmıca için sana danışmak istiyorum gercek göz rengin nedir koyumu?flaşlı cekim koyarmısın gözlerini rica etsem?

freshlook ta böyle renkler var mı yaa ben alamaya gittiğimde bana mavi ve safir mavi çıkardılar sadece senağlama

Son düzenleme:
freshlook ta böyle renkler var mı yaa ben alamaya gittiğimde baba mavi ve safir mavi çıkardılar sadece senağlama

valla benım aldıgım yerdekı adam bana bbek mavısı dedı.ama ısmı tam olarak böyle olmayabilir onu bilmiyorum. eğer bu renkten almak isterseniz satıcıdan freshlookun en açık mavisini isteyin.

Son düzenleme:
eee. zaten gözlerin mavi. hem de açık mavi. neden freshlook açık mavi lens takıyorsun ki

Son düzenleyen: Moderatör:
tamam . şimdi gördüm gerçek gözünü..
freshlokkın bu kadar doğal durduğunu
hiç görmemiştim. baby blue demek.

gule gule kullan cnm ...fot kendi gozun pekte belli olmuyor rengi acık kahverengi mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
ben 10 sene önce kullanıyordum numaralı durasoft mavi bal rengi hareli. te ozaman 90 lira idi :)) lens kullanan arkadaşım bile lens olduğuna inanmıyordu çok doğaldı. sonra uzunca bi süre kullanmadım ama tekrar başlıcam bakındım ama benim aldığımdan göremedim. durasoft kullanan varmı?

kafamçokkarıştı en doğal duran lens markasını öğrenebilir miyim? bir d eben numaralı lens kullanıyorum. numaralı renkli lensler daha mı yapay duruyor? görüşlerinizi bekliyorum

kafamçokkarıştı en doğal duran lens markasını öğrenebilir miyim? bir d eben numaralı lens kullanıyorum. numaralı renkli lensler daha mı yapay duruyor? görüşlerinizi bekliyorum

doğal duran lens ,lensin kendisinden çok senin gözünün rengi ile ilgilidir.gözüne uygun bi renk seçmelisin örneğin gözün kahverengi de sen mavi ve ya yeşil seçersen gözündeki bağırır ben lensim diye artı olarak karşındaki senin gözüne de bakamaz biliyorum kullanan arkadaşlarımdan ,parana yazık olur.bu yüzden en doğal duran lensten çok gözüne en gidicek rnkli lensi arasan daha iyi olur senin için cnm :smiley-cool:

bu yemekteyizin yarışmacısı Fundanın lensleri çok kötü ya. kedi gözü gibi fosforlu

Hiç sevmiyorum şu lensi.ne kötü duruyor allah aşkına ölü balık gibi bakıyor kullananlar. Var mı kara göz gibisi...siyah göz kahve göz dünyanın en güzel göz rengi...bir kara kaşın bir kara gözün değer dünya malına kızlarrrrr....

fresh look kullandım.. cok batma yanma basagrım oldu....en konforlu batmayan lens hangı markanın..rengın yanında rahat olması da cok onemlı..kımse bunda bahsetmemıs..sizinkler batmıyormu hıccc:jeyyar:

ya canim ben yeni uyeyim cok takip ettim ama senin lens markani bulamadim yazmadin galiba lutfen markasini ve rengini yazarmisin cok begendim cok yakismis sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…