Kontakt Lens Lensli Gözlerimizin resimlerini paylaşalım mı?

arkadaşlar KIRMIZI LENS hakkında bılgısı olan var mı?
arkadaşım arıyor ama bulamadı bende arastırıyorum bide fikrimin olmadıgı bı konu oldugundan pek yardımcı olamadım..sizin bildiğiniz lens markları var mı kırmızı olan veya siyah?
yardm edersenız çok sevınıcem

slmlar slmlarra.s.

buda benim lenslerim freshlook hareli yeşilyerimseniben
herkes çok doğal durduğunu sölüo ama arada bende baş ağrısı yapıo sizde de oluomu lens kullanınca:çok üzgünüm:

Eklentiler

• $Görüntü0448lenslens.jpg
    68,8 KB · Görüntüleme: 155

solda b&l amazon grenn sağda b&l dark grenn
gözümün sulandığına bakmayın ilk takmayı öğrendiğimde öyle oluyodu şimdi alıştım problem yaşamıyorum

Son düzenleme:
ben b&l lenslerimi optikten alıyorum en son aldığımda üç aylık lensleri çıkmıştı 55 ytl ye almıştım çiftini

arkadaşlar freshlook hareli gri kullanan ve kendi göz rengi kahve olan varmı? ben gittigidiyordan sipariş verdim bugün ama gözde nsl durur bilmiyorum gelsin ben de eklerim ama kullanan varsa cevap versin plsss

arkadaşlar freshlook hareli gri kullanan ve kendi göz rengi kahve olan varmı? ben gittigidiyordan sipariş verdim bugün ama gözde nsl durur bilmiyorum gelsin ben de eklerim ama kullanan varsa cevap versin plsss

cnm yani kullanırsın bence hatta başlarda beğenirsin, yani bende öyle olmuştu.Yani çok kötü değil. Ama sonradan ya bu lens çok yapay duruyor diye düşünmüştüm.. Ben rainbow aldım dark green rengi koyu moyu ama çok doğal.:)

sağol canım herkes öle diyo ya moralim bozuldu inşallah güzel durur :çok üzgünüm:

bunlar benim kendi gözlerim simdiye kadar hic düsünmedim lens, göz rengimi de seviyorum ne dersiniz
ayrica sizin kiler de güzel kullanmaya devam kizlarhihoyyyt

freshlook hareli griyi denedim arkadaşlar çekincelerim vardı ama takınca hiç biri kalmadı çokdoğal ve güzel tavsiye ederim.

bana biraz fazla damarlı gibi geldi ama rengi çok güzel. sanırım flaştan da bu kadar belirgin çıkmış olabilir. normal ışıkta çekilmişş varsa ekleyebilir misin canım ? ben de karar aşamasındayım çünkü..

evet flashdan çok fena çıktı damarları belli olmuyor çoğu kişi gerçek sanıyor
bence optima colors ı dene ben çok memnunum

resmi eklediğin için çok teşekkürler, gerçekten doğal duruyor, sanırım ben de haresiz alıcam. numaralı mı kullanıyorsun canım sen?

yok canım numarasız.bencede haresiz al çünkü hareliler gözden fırlayacak gibi duruyor bombesi oluyor :/

gerçekten beğendim canım zaten mavi istiyorum ama ben numaralı kullanıyorum :S şeffaflardan çok sıkıldım 6 senedir :/ kendi göz rengin çok koyu mu peki ? benim ki koyu kahverengi de bu sonucu verir mi acaba ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…