- 5 Nisan 2010
- 300
- 0
bushracım çok güzelmiş ama ben yinede kalite açısından hemde doğallığından amazon sky blue'yu tavsiye ederim
canım saol tavsiyen için.göz önünde bulunduracagım.umarım güzel olur kaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bushracım çok güzelmiş ama ben yinede kalite açısından hemde doğallığından amazon sky blue'yu tavsiye ederim
B&L grey lenslerim
makyajın kaşın gözün çok güzel maşallah ama daha doğal bi lensle olsaydın daha bütünleşirdi bu güzellik :CüvCüv:
herkeste farklı duruyo demekki bende bu lensler çok farklı duruyo.....bende şuan bunları kullanıyorum...
B&L grey lenslerim
canım bende tekrar almak istiyorum öneriyormusun bu rengi,ve göz rengin ney? rahat mı? beni aydınlatsan? cok begendim.güle güle kullan canım
canımcımm çok teşekkür ederim ne zamandır girmiyordum şimdi gördüm yazdıklarını ..
vidyolar açılmadı bende sayfa görüntülenemiyor diyo ..
ama t blue satan bi yer bulmuşşun çok sevindim cnmm ..
hemen 1 tane edinmeliyi m bu lensten =)
canım renk olarak süper,çok opak bi kere her gözü açabilio.benm gözlerim bal rengi canım.rahatlık açısından önermiorum,belli bir zamandan sonra çok batma,yanma yapıolarlmaz:
cok kullanmayı düşünmüyorum zaten,arada takıyım diyorum,saol canım benimm. opuyorumnanaktan
bunlarda bnim b&l grey lenslerim boshayallersmile
B&L GREEN OCEAN
Tşk ederim bitanemopuyorumnanaktançok doğal durmuş canım maşallah
ayy canım süper durmuş,masmavi duruo çok yakışmış sana bu renk
bunlarda bnim b&l grey lenslerim boshayallersmile
yaaaa ccokkkkk güzeeellllllllllllllllllllllllllllllllllll bu bu buu evet bu cok güzellll.bu lens nasıl canım? rahatmı,doğalmı? fiyatı nedir? cok begendimmm bence bu daha cok yakışmış gözüne.a.s.