Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar bu da benim freshlook açık mavim.. pek beğenmiyoruz b&l gri almayı düşünüyorum
canım ben konuyu açtığımda il koyduğum resim griydi yeni resimleri de koyuyorum
Gözümüzün içine sokarak koyuyoruz ki kullanmayan arkadaşlar lensin dokusu hakkında bilgi sahibi olsun.Uzaktan koyunca sadece rengi belli oluyor.arkadaşlar şu lensli fotoğraflarınızı gözünüzün içine girerek değil de normal uzaklıklardan, çekip koysanız böylelikle bizlerde görünce korkmayız. bir de gözlerini şişire şişire bakanlar olmuş fotoğraflarda yani o da lensin tuhaf durmasına neden oluyor. normalde hep pörtlek mi bakıyoruz? hayır... öyle fotoğraflar koyanlar olmuş ki yemin ederim kusura bakmayın ama içim kalktı.
ayrıca "damarlı lens" diye bir şey yoktur "hareli lens" vardır. "damarlı lens" ifadesinin söylemi bile insanın içini bi tuhaf yapıyor.
merhaba kızlarr simdi ben lens almayı düsünyorum benim gözüm açık kahve ama cidden açık kahve güneşte bal rengi opuyorumnanaktan fakat her zaman güneşe çıkıp bakmıyorum ve yesil lens almak istiyorum bu konuda fikrinizi alabilir miyim kaliteli olanlar fiyat önemli degil yeterki kaliteli ve doğal dursun
Eğer naturel bir yeşil arıyorsanız Rainbow ve soleko markalarını web'den inceleyebilirsiniz. Kendi renginizle bütünleşip çok doğal sonuçlar yaratabilecek yeşilleri var.
Yorumun icin tesekkürler solekoyu hic duymadım rainbow'u onerenler var baktım yesil renklerine fakat fantasy line elite line bunlar ne oluyor tam olarak bu arada elite line da fıstık yesili cok hos cidden yerimseniben