Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
.. aslında resmin var,ama markasını yazmamışsın... tekrar o resmini koyabilirsin istersen markasını da yaz... ben de çok memnunum. her gören kendi gözüm sanıyor. çok doğal duruyor. ve gri olmasına rağmen mavi bir renk veriyor...aa cidden mi memnunmusun yakıştımı,gidip yazıyım dicem ama korkuyorum :tomato:
bu lensin adı ve rengi nedir çok beğendim ne kadar doğal ve güzel bir renk :Saruboceq:
ya bende lens almak istiyorummmm ama çok kararsızım kızlar ya.kendi göz rengim koyu kahve,ve tenim koyu,melez tonkafamçokkarıştıyeşil düşünüyorum ama koyu bi gözde ne kadar doğal durur
ya bende lens almak istiyorummmm ama çok kararsızım kızlar ya.kendi göz rengim koyu kahve,ve tenim koyu,melez tonkafamçokkarıştıyeşil düşünüyorum ama koyu bi gözde ne kadar doğal durur
miklacım senn profilinden yazdıın msjlara baktım çok ortak yanımız olduunu gördm cnm. bnde renkli lens kullanıorum senn hareli yşil mi lens rengn?
arkadaslar selammmm bende evde lens kolaksıyonu var ama sonunda ıstedıgım rengımı buldumm b& l damarlı fresclok cok yapay bunu kesınlıkle tavsıye edıorum sıze lens ıncecık ve goze takıldımı gosler patlamıs gıbı dısarı a cıkmıo buyrun bakın karar sızın :) net sıtesınden aldım yanında solusyon makyaj cantasıda hedıe ettıler cok memnun kaldım hıc kımse lens oldugunu anlamıo bı renksız bıde renklı gozumu koyuorumö