- 10 Aralık 2007
- 25.344
- 26
- 41
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
saol canim eh isde insan benim gibi kilolu olunca farkli seyler deneyip cekici olmaya calisiyo :)))))))))))
öhööm öhöömm nasıl yani bu lensler ne kadar ki:)
Ben 120ytlye almıştımdaaasenağlama
Aldığımıda bin pişman oldum ya
Sen bende de böyle dursa demişsin ya gün ışığında çok yapay duruyor birde çook canlı bi mavi ben hiç memnun kalmadım onun içinde takmıyorum ilk aldığımda taktım biraz ama şimdi kutusunda uyuyor
Oda ışığı ve flash ile bu görüntü çıkıyor:)Yoksa normalde fos :)
bunlarda benim lensli halim
kusura bakmayin amacim kendimi göstermek diil sadece gözlerimi kesip koymayi bilmiyorum
lensimin rengini ve markasini bilmiyorum malesef o yüzden paylasamicam kosmetikcim tr istanbuldan getirmisdi bayildim ve hemen atladim aldim :roflol:
bu da bosch lomb mavi lenslerim kızlar kaydirigubbakcemile3
ben lens hiç kullanmadım çünki gördüğüm lensler yapay geldiğinden dolayı çok çekici gelmiyor...ama sana çok yakışmış gerçekten kendi gözlerin ne renk?
maşallah diyorum valla çok beğendim:) koydugun fotoğrafları=)
gri renk lensi olan varsa koyabilirmi arkadaşlar...
canım ben konuyu açtığımda il koyduğum resim griydi yeni resimleri de koyuyorum
canım3 resimdeki lenslerde aynı lensmi?bunlarda benim lensli halim
kusura bakmayin amacim kendimi göstermek diil sadece gözlerimi kesip koymayi bilmiyorum
lensimin rengini ve markasini bilmiyorum malesef o yüzden paylasamicam kosmetikcim tr istanbuldan getirmisdi bayildim ve hemen atladim aldim :roflol:
bunlarda benim en son aldıgım B&L gri'lerim..sositososito
Daha öncede rainbow kullanmıştım.insanlar lens oldugunu anlayamıyor bile sengözlerimebaksanab
bende aynısını aldım. sendede çok müthiş durmuş. girmediğin için farketmedin. herkes senin lensini soruyordu... aslında biliyordum ama tam emin olmadığım için budur yazamadım. ama demekki doğru düşünmüşüm...evet o rainbow elite line griydi..bu seferde B&L aldım bundanda çok memnunum..a.s
bi süre giremedim sonrada konudan koptugumdan bakmadım geri bidaha valla