Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daphnecim peki bu rente yıllık alabileceğim başka marka war mı freshlook aylık zaten.elegancelerin yeşillerini hiç bilmiorum bakmadım.
Mavi ve gri lenslerin doğal durabilmesi için göz renginin koyu kahverengi olması gerekiyor.Test edip onayladım ben bunu.Lolalucy arkadaşımızın gözleride açık kahverengi galiba.Ondan mavi lensler doğal durmamış pek.Açık kahverengi gözle bütün yeşil lensler çok güzel bütünleşirken mavi lensler kahve mavi arası tuhaf bir renk alıyor.Bende mavi lens denedim ama cidden gözleri koyu renk olan arkadaşta aynı lens çoook daha doğal ve güzel duruyordu.
maviler b&l olduğu için, griler de kendi göz çapıma göre biraz büyük olduğu için doğal durmamış olabilir. sophistikte bc:8.7 den küçük yoktu. benim daha küçük.
maviler b&l olduğu için, griler de kendi göz çapıma göre biraz büyük olduğu için doğal durmamış olabilir. sophistikte bc:8.7 den küçük yoktu. benim daha küçük.
amaaaaaaaaaan yazımın silindiğini zannedip iki kere yazmışım.Allahtan 3. yü yazmamışım.kusura bakmayın kızlar.Birini dikkate almayın lütfen:)))
ah ilahi canım çokhoşsun:) esmer güzeli lafınabayıldımçok teşekkürederim. ben de devamlı lenslere bakıyorum ben de soloticanın topaziosuyla quartzosunu beğendim. bir de rainbow fıstık yeşilide güzelgörünüyor ama solotica denemeye karar verdim. bir de bayaa tuzlu geldi 175lira gittigidiyorda. başka nerede bulabilirim bilmem...
Aynen banada çok pahalı geldiği için alamıyorum soloticayı.Senin için bir resim ekliycem birde buna bak.Ben bayıldım.Eminim sende çok beğeneceksin.üstteki rainbowun açık grisi.Çok güzel duruyo gözde.ikinciside rainbow ama hangi rengi bilemedim doğrusu.Birde normal grisi var.Açık griden biraz daha koyu bir renk.O renk sana yakışır bence çok ta doğal durur.Bir bak derim resimlere.:1hug: