Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cok yapay duruo ıyyyyyyyyyy
bunlarda benim lensli gözlerım. 3 yıl once aldım omur boyu kullanabılırsınız dedıler hakıketten bır rahatsızlığım yok. 3 yıl once 350 tl ye aldım markasını bılmıyorum ama seren serengılın grı lenslerındenmiş.
sophistic olmasın o =) sırnaşık şeysırnaşık şeysırnaşık şey
kızlar ben tanita tikaram yeşil lens kullandım, 1 tek kişi bile lens olduğunu anlamadı, aaa senin gözlerin yeşilmiydi yeni farkettim diyolardı..
kendi göz rengim koyu kahve bu arada..
buda benim elegans marka yeşil lensim...delikafadulden şimdi gri almayı düşünüyorum
Ya kızlar ben beyaz tenliyim yani çok çok beyaz olmasada esmerlikten eser yok bende gözlerimse koyu kahverengi ve kumralım ben su yeşilini düşünüyorum ama nasıl durur bilmiyorum su yeşili dışında böyle doğal durucak yani ben lensim diye bağırmayacak kendi göz rengimmiş gibi olucak yakışıcak renk önerileriniz var mı yada gözü koyu kahverengi olanlar hangi renkler doğal duruyor yardım etmeniz mümkün mü su yeşili renginide ekliyim bir görün :))
Ya kızlar ben beyaz tenliyim yani çok çok beyaz olmasada esmerlikten eser yok bende gözlerimse koyu kahverengi ve kumralım ben su yeşilini düşünüyorum ama nasıl durur bilmiyorum su yeşili dışında böyle doğal durucak yani ben lensim diye bağırmayacak kendi göz rengimmiş gibi olucak yakışıcak renk önerileriniz var mı yada gözü koyu kahverengi olanlar hangi renkler doğal duruyor yardım etmeniz mümkün mü su yeşili renginide ekliyim bir görün :))