- 10 Haziran 2008
- 951
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla yakışana da yakışıo şakkıdı aqua die mavimtrak bi lens denedim dünde. çok yakıştı tamam aradıım bu dedim. onunda aylıkları yokmuş.yıllıkmış kullanışşız olur dediler senağlamamavilerin hemen hemen hepsini denedim yakışmadı diolar.olmuo bende. nie başka kahve gözlerde oluo bende durmuo bu yaa senağlamasenağlama
Benim gözlerim yeşil fresh look autumn aldım acaip beğendim valla... ama k.rengi gözlerde özellikle mavi lens olmuyo yaa kusuyo alttan
Benim gözlerim yeşil fresh look autumn aldım acaip beğendim valla... ama k.rengi gözlerde özellikle mavi lens olmuyo yaa kusuyo alttan
buda benim lensim kızlar
bu da benim gözlerim kızlar freshlook hareli gri
ben çok beğeniyorum ve etrafımdakiler çok doğal durduğunu söylüyoralkisalkisalkis
buda benim lensim kızlar
benımkıde bunun aynısı canım hihoyyyt ama su anda nerde bılmıorum bulamıyorum cok sınır oldum ya onu hatrlattın banakafamçokkarıştı
buda benim lensim kızlar
markası nedir canım... çok yakışmış.. doğal görünüyor gerçekten de