Bende şimdi eşimle konuşuyodum gidip bakarız diye ama anca hafta sonu olur canım
o senin sansin olmus sanirim
ama dedigim gibi bi tane biseyi %95 geciriyorlar
cunku gunde oraya giren seyin haddi hesabi yok cok yogunlar
yinede burdan boyle konusmasakda iyi aslinda
Valla ben gonderdigim seyler acayip seylerdi
hatta bi keresinde abartip 4 kilo gonderdim hep geciyor diye oda takildi :)
Buarada eşimde numaralı lens kullanıyor hava alan, istersen hiç çıkarmıyorsun provision 2hd diye senin kullandıkların illa çıkması gerekenlerden galiba yoksa renkli diyemi öyle :26:
Çok çoooooooook teşekkür ederimmmm ilgin içinArkadaş soracak olur da bulunduğu yerde yoksa bu markadan , seninle haberleşiriz canım Sen izmirin neresinde yaşıyodun :)
Renkliler çıkarılıyor canım her akşam. Eşinin kullandığı lensi merak ediyorum hd görüntü nasıl oluyor diye aslındaDesio yu bi alayım sıra ona da gelecek
peki o zaman dedigim gibi google dan opmar optik yapinca direk sitesinden Tr den alabilirsin
kimse yardimci olmamazsa,onu dusunursun
Ben innocent white aldim harika bisey
Göruntüsü daha canlıymışeşimde her akşam çıkarıyor ama günlerce çıkarmasa da olur
Desio kullanıyosun demek :) Çok doğal duruyo dmi çok beğendim ben
Ben hic hayatimda lens takmadim bi kez aldim ama bi gun bile takamadim
ama desio baska bisey hem rahat hem dogal hemde innocent white dehset bisey
gozler sanki gercekten mavimsi bi renk oluyor :)
Off off kesin almam lazım bu lensten benim bak iştahıımı kabartıyosunO renkte güzel ama ben normalde de sürekli yeşil tonları kullandığım için , yine yeşil alayım dedim . Gözlerim koyu kahve gibi bi de mavi tonları olmaz diye düşündüm :26:
Off off kesin almam lazım bu lensten benim bak iştahıımı kabartıyosunO renkte güzel ama ben normalde de sürekli yeşil tonları kullandığım için , yine yeşil alayım dedim . Gözlerim koyu kahve gibi bi de mavi tonları olmaz diye düşündüm :26:
:)) tabi sen bilirsin ama hep yesilse bazen bi degisiklik iyi gelmezmi
inan cok yakisiyor ben sasiriyorum asik gibi bakiyorm kendime aynada :)
zaten 3 ayliklar
İstanbulda nerde var opmar? Ben her hafta gidiyorum istanbula, yakın bir yerdeyse kendime de lens almaya gideceğim, gitmişken sizinkini de alabilirim göndrebilirim isterseniz, ve ben sürekli numaralı lens alıyorum hiç bir optikte benden reçete falan istemediler :44::44: