Kontakt Lens Lensi alamıyorum içime dert oldu :(

Hımmm öyle bi durum olabilir mi ki :26: Korktum şimdi canım bi de elime ulaşmazsa dediğin gibi :18:

Hımmm öyle bi durum olabilir mi ki :26: Korktum şimdi canım bi de elime ulaşmazsa dediğin gibi :18:

Valla benim basima geldi...Gumruktekileri hergun hergun aradim.Sanirim adamlarda yildilar,biktilar benden gonderin sunun urununu kurtulalim dediler de elime 4 hafta sonra ulasti.Bak sen Izmir/ Alsancak burada nerede varmis hangi optikte varmis ogren ve bana mesaj at.Ben yarin alisverise cikicam gidicem Alsancaga.Orda bulamazsak biyerde bulamayiz.Bakayim eger varsa istediginden artik numaralimi istiyordun onu bilmiyorum,recete sart mi sorarim fiyatiyla beraber seni bilgilendiririm.Uyarsa sana da sonrasini hallederiz.

Yine ulaşmış eline bende olsam kırk kere aradım , çokta sabırsızımdır :))
Tatlım İzmir/Balçova 'da varmış opmar ( Medcezir arkadaşım izmirde almıştı desio lens ama o da banlı o yüzden soramıyorum nerden aldığını (

Med banli mi?Gormuyorum onu oyuzden desene.. Dur ben bakayim netten.Ne diye aratiyorsun? Opmar diye mi?

Alsancakta varmis.Yarin bakarim buradan.Bana ne diye soracagimi soylersen iyi olur cunku lensler hakkinda hicbir fikrim yok canim.

Son düzenleme:
Med banli mi?Gormuyorum onu oyuzden desene.. Dur ben bakayim netten.Ne diye aratiyorsun? Opmar diye mi?

Alsancakta varmis.Yarin bakarim buradan.Bana ne diye soracagimi soylersen iyi olur cunku lensler hakkinda hicbir fikrim yok canim.

Aaa çok sevindimmmm Canım desio marka lens satıyor musunuz diye sorarsın sonra 'numaralı desert dream' rengini sorarsın ellerinde var mı diye. Var derse fiyatını falan sor , ne kadar zamanda eline ulaşabileceğini sor. Reçete falan lazım mı diye sorarsın. Sonra akşam konuşuruz yine. Kesin alıyorum dersem Çarşıya çıktığında sipariş verirsin . Ay sana da çok zahmet vericem

Kendi sitedinden almayi denesene Desio yu
cok basit, 2 haftada eline ulasiyor
orda receteyi gonderebilecegin yerde var
hazirliyorlar 2 gune postaliyorlar
taze taze

Tamam canim sorarim ben dediklerini ve sana haber veririm.Sonra uygun olursa sana da siparisini veririz.38 € diyordu sitede.Muhtemelen 120 lira civarinda olabilir tabi numarali olunca fiyati degistirmezse..

Kendi sitedinden almayi denesene Desio yu
cok basit, 2 haftada eline ulasiyor
orda receteyi gonderebilecegin yerde var
hazirliyorlar 2 gune postaliyorlar
taze taze

Canım alacaktık ama gümrüğe takılabiliyormuş o beni korkuttu o yüzden vazgeçtim siteden

Tamam canim sorarim ben dediklerini ve sana haber veririm.Sonra uygun olursa sana da siparisini veririz.38 € diyordu sitede.Muhtemelen 120 lira civarinda olabilir tabi numarali olunca fiyati degistirmezse..

Fiyatı o civardır bence de. Anlaştık tatlım çok çok teşekkür ederim ilgin için Yarın haberleşiriz

Canım alacaktık ama gümrüğe takılabiliyormuş o beni korkuttu o yüzden vazgeçtim siteden

Bana sor gumrugu
takilan seyi soyliyim sana 75 eurodan fazla olacak
ve 1kg gecince takiliyor.
Hic cekinme ben Abd deyim neler neler gonderdim bi bilsen
benim dedigim bu sarta uyarsan babani bile postayla getirtebilirsin
tabi bu espriydi
1kg ve 75euroyu yada 100 dolari gecicekseyler takiliyor
Ayrica tr de opmar store da bulunuyorlmus
bende numarasiz innocent white aldim ama acmadim
1 ay sonra tr deyim

orda kullanicam :)

Son düzenleme:

Hımmmm 38 euro ve 1 kilo asla etmez lens sonuçta ama kozmetik ürünleri takılabiliyo of bilemedim şimdi :26:
Dayım fransada yaşıyor o da korkuyodu getirirken parfüm falan gümrüğe takılır diye hatta :26:

Allah mi gonderdi seni arkadasim :))Bundan sonra siparisler senden :))) tabi isin esprisi de en son abd'den siparis ettigim agirligi 50 gr i gecmeyen siparisimi 4 hafta gumrukte takildi 42 € ydu...Gidip veterinerden yalandan bir receteyle anca gonderdiler bana o da gumrugu binlerce defa arayip takip ettim diye...

Hımmmm 38 euro ve 1 kilo asla etmez lens sonuçta ama kozmetik ürünleri takılabiliyo of bilemedim şimdi :26:
Dayım fransada yaşıyor o da korkuyodu getirirken parfüm falan gümrüğe takılır diye hatta :26:

Ben daha yeni aldim
ayrica opmar optik yaz google a ordada direk Turkiyeden siparis veriyosun ama o muhtemelen ticari amacli oldugu icin biraz daha pahali olacaktir.
Bana kalsa sitesinden al derim ve korkmada
cok abartinca takiliyor emin ol

o senin sansin olmus sanirim
ama dedigim gibi bi tane biseyi %95 geciriyorlar
cunku gunde oraya giren seyin haddi hesabi yok cok yogunlar
yinede burdan boyle konusmasakda iyi aslinda
Valla ben gonderdigim seyler acayip seylerdi
hatta bi keresinde abartip 4 kilo gonderdim hep geciyor diye oda takildi :)

Bende de öyle bi şans var ki o %5 'lik kısımda geçemeyen benim lensim olur

Bende de öyle bi şans var ki o %5 'lik kısımda geçemeyen benim lensim olur

peki o zaman dedigim gibi google dan opmar optik yapinca direk sitesinden Tr den alabilirsin
kimse yardimci olmamazsa,onu dusunursun
Ben innocent white aldim harika bisey

Tatlım arkadaş yarın soracak lensi Ne yardımsever insanlarsınız ya ne kadar mutlu oldum

Buarada eşimde numaralı lens kullanıyor hava alan, istersen hiç çıkarmıyorsun provision 2hd diye senin kullandıkların illa çıkması gerekenlerden galiba yoksa renkli diyemi öyle :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…