lens kullanan biri olarak merak ettm bu lensin ozelligi nedie haftaya bende yenilicem
samaryada opmar var olmadi bende ondan alayom
Öncelikle çok rahatmış. Saatlerce gözünde kalsa bile kuruluk veya batma yapmıyormuş . Renkleri de çok doğal . Ben desert dream rengine bayıldım. Koyu kahve gözü bile süper açmış . Ne olurdu burda da opmar olsaydı
O sehirde yasayan bir arkadasin varsa siparis etsen o gonderse olmaz mi? Ben bu sekilde yurtdisindan kedime vitamin getirtmeyi dusunuyorum kabul eden biri olursa tabii
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben renkli lens kullanmiyorum
normal numarali lens te var degilmi
Aslında aklıma bu geldi ama güvenirler mi kiBende asla kimsenin hakkı kalmaz bi arkadaşım var ona bi danışayım bakalım
Neden guvenmesinler? Arkadasinsa hemen halleder.Alt tarafi para gonderixeksin bide faxladin mi karsi odemeli kargoyla da kendin odersin.3 gunde elinde.
Of ya az önce baktım arkadaşım Kocaelinde yaşıyorOrda da yok opmar . Benim istanbuldan birini bulmam lazım . Aklıma kimse de gelmiyor şimdi
Arkadaşlar bu sefer çok büyük bi dert değil
Desio marka lens merakım var uzun zamandır. Sadece opmar mağazalarında satıldığını öğrendim. Bulunduğum yerde opmar yok ne yazık ki ve desio satan optikte yok . İnternetten opmar mağazalarını aradım bana en yakın olan yer İstanbuldakileri. Aradığım mağazalar başka şehire gönderilmediğini söyledi. Gözlerim numaralı olduğu için reçetesiz satamayız zaten dediler . Reçetem var ama onu fax çekmem lazımmış falan çok sorun çıktı. Bi lens için Bursa'dan İstanbul'a da gidemem( Başka yolu yok mu ? Desionun sitesini bulmuştum ama yabancı yazıları siparişi nasıl veririm bileemedim. Yardımcı olursanız çok mutlu olacağım :81:
Baska sehirde yok mu bu istedigin lens? Izmir falan.Varsa burda ben yardimci olabilirim.
İzmirde var evet . Çoooooook mutlu olurum gerçekten yardımcı olursan
Siteyi buldum ama yabancı yazılar . Siteden anlayanlar yardımcı olsa süper olur aslında ödeme falan kredi kartıyla olur sanırım değil mi ?İnternetten alışveriş yapan biri misin bilmiyorum ama desiolens sitesi Türkiye'ye gönderim yapıyor hem de kargo ücretsiz. "desiolens lens makyaj" diye aratırsan lenslerle pek bir haşır neşir güvenilir bir bloga rastlarsın, yazısını okuyabilirsin
Valla canim bak arkadas internet sitesinden siparis var demis.Ister ordan yapabilirsin istersen ozel mesaj atarsin hangi optiklerde varmis izmirde bana soylersin.Alir gonderirim sana.Sorun olmaz yani canim.
Arkadaşlar bu desio'nun sitesinden daha önce alışveriş yapanlar veya yardımcı olabilirim diyenler lütfen bana yazsınn
http://www.desiolens.com/eshop/19-desert-dream.html#.U7xGMEBc8aM
Bu mu shanna istediğin acaba ? Desert dream demişsin.
Aynen tatlım bu rengi istiyorumm :) Ayy sen bu işi halledeceksin gibi geliyo banaa