- 10 Nisan 2012
- 424
- 108
-
- Konu Sahibi Sakizkutusu
Göz numaraların aynında problem olmaz. Muhtemelen yeni taktiğin için herkes çok üzerine düşmen gerektiğini söylemiştir temizliği vaktinde çıkarması osu busu vs. Ama aslında lens ciddi kolaylık ben gayet pasaklı bir insan olarak temizliğimi akşam çıkarmasını günü gelince atmasını filan hep ihmal ediyorum, 8. Sınıftan beri lens takiyor olmama rağmen hala ne marka kullandığımı bilmiyorum bir problemle karşılaşmadım şimdiye kadar. Bence sende fazla dert etme kendine.
Merhaba arkadaşlar, bugün itibari ile lense geçmiş bulunmaktayım.
Hastanenin önerdiği kampanyalı ürün olan Purevision aylık lens ve bio true solüsyon aldım.
Fakat Focus kadar iyi olmadığını yazmışlar nette bi sitede. (Focus markasını bile bilmiyorum, lens markalarından bi haber olduğum için)
Şimdi kafamda soru işaretleri kaldı, zira 1 yıllık aldım ben birkaç kutu şeklinde kampanyalı olduğu için.
Kullanan varsa aramızda bilgi verebilir mi bana biraz?
Ve son olarak alırken taktırdığım lensleri eve gelince çıkardım fakat hangisi sağ hangisi soldu kutudakileri karıştırdım.
Sorun olur mu bu acaba?
Göz numaralarım ikisininde aynı.
Merhaba arkadaşlar, bugün itibari ile lense geçmiş bulunmaktayım.
Hastanenin önerdiği kampanyalı ürün olan Purevision aylık lens ve bio true solüsyon aldım.
Fakat Focus kadar iyi olmadığını yazmışlar nette bi sitede. (Focus markasını bile bilmiyorum, lens markalarından bi haber olduğum için)
Şimdi kafamda soru işaretleri kaldı, zira 1 yıllık aldım ben birkaç kutu şeklinde kampanyalı olduğu için.
Kullanan varsa aramızda bilgi verebilir mi bana biraz?
Ve son olarak alırken taktırdığım lensleri eve gelince çıkardım fakat hangisi sağ hangisi soldu kutudakileri karıştırdım.
Sorun olur mu bu acaba?
Göz numaralarım ikisininde aynı.
Tabi alınabilir ama bana önermedi oradaki kız.
Yani sürekli kullanmak için şeffaf lens daha iyi olurmuş gözün nefes alması bakımından.
Renkli olarakta alırsın ama arada takarsın diğeri kadar sık değil.
numaralı olsada istediğimiz rengi alabiliyormuyuz dedim ama alabiliyoruz sanırım sağol cnm
canım ben de 3 yıldır prevision lens kullanıyorum çokta memnunumda
ayrıca niye 1 yıllık aldın ki canım senin kontrollerin felan yok mu hastane de doktor çünkü bazen değişiklik yapabiliyor göze göre.
sağ sol göz hangisi ona da dikkat et canım numarası aynı olsa bile çapları farklı oluyor sonuçta.
lens kabında beyaz olana sol göz koyarsan unutmazsın.
Aylık lens fakat 1 yıl yetecek kadar lens verdiler, kampanya varmış yararlanayım diye aldım bende işte :/
Ayrıca numara ilerlerse açmazsın kutuları getirirsin değiştiririz dedi kız.
Hastaneden aldım ben bunları da zaten, ordan önerdiler.
Orda taktım ben direk çap falan bakılmadı ki.
Ayrı ayrı kutulardaydı lensler zaten çift değil tek tekdi.
Şimdi çıkarınca hangisine solu hangisine sağı koydum unuttum.
Aynı numaralarım ama sorun olur mu bilemedim.
ben yaklaşık 10 senedir numaralı lens kullanıyorum,aslında ilk alırken sadece özel günlerde yada bir yere giderken takarım,işte ve evde gözlük takarım diye almıştım.ancak rahat olduğu için ve estetik olarakta güzel göründüğü için lens takmaya devam ettim.daha sonraları lens yüzünden gözümde iltihaplanmalar(temizliğine çok dikkat etsemde göz havasız kalıyor)çıkıp göz numaram sürekli ilerleyinceye kadar.tekrar gözlüğe geri dönmek istesemde bu seferde gözlüğü kullanamadım ve hala lens kullanmaya devam ediyorum.size tavsiyem bence gözünüzü lense alıştırmayın,benim fikirim bu.
sorularınızın cevabına gelince;iki gözünüzün numarası da aynıysa karışması sorun olmaz ama siz yinede dikkat edin.solisyon kapağınızın bir tanesi renklidir,mesela renkli olanı sağ göz yapın.ben çok lens denedim ama en rahat ettiğim lens aır optix oldu,solisyonlardada en iyi temizleyen ve yine benim rahat ettiğim solo care.
değiştirme şansın varsa problem değilmiş o zaman canım
biliyorum canım zaten sağ sol göz ikisi de farklı kutular da olur ama çapları da farklı olur
büyük bir problem olmaz ama bundan sonra dikkat etmeye çalış yine de
Bende özel günlerde takarım diye aldım ama biyandanda gözlükten sıkıldım açıkcası.
Çünkü göz numaram çok yüksek değil, boşuna taşıyorum gibi geliyo artık.
Şu olayı bi çözsem bundan sonra hep dikkatli olacağım hangi rengine hangisini koyduğumu fakat kafam karıştı işte :)
Birde lens markanı değiştirme dedi arkadaşım onu anlayamadım.
Bu markalar iyi değil mi sizce?
Şuan gözümde batma ve yanma var alışık olmadığım içindir değil mi?
Orda kız sağın ki bu solunki bu demedi ki bana
Kafam karıştı bak şimdi yaa