lens sorunum :(

Sanırım var oyle bisey canım gozunde lens varken uyudugunda filan olabilir. ama bilmiyorum

kız zaten lens gozun seklınde,cukur yanı..

dolayısıyla taktığın yerde kalıyor..

buhardan etkilenmez..

ama gözde lens varken uyunmaz,guneslenılmez,denıze gırılmez..

uyunmama sebebı kayar dıye mı yoksa kuruma olur dıyemı bılmem..

kayarsa tutar alırsın canım

Son düzenleme:

canım eşim yıllardır numaralı lens kullanıyor hava alanlardan hergün düzenli çıkarıyor ama normalde çıkarmadan kullanılanlardan bazen uyuduğuda oluyor daha bi sorun yaşamadı lensleriyle havuza denizede giriyor güneşleniyorda

Valla ben de numaralı şeffaf lens kullandım senelerce, hiç gözümün arkasına kaçmadı. Buhardan öyle kolay kolay etkilenmez, yani kömür ocağında falan çalışmıyorsan sorun olmaz, çünkü diğer türlü yazın da takamazdık 40 derece sıcakta.
Kullanırken dikkat edeceğin şey temizliği, lensi koyduğun kutunun içini sık sık temizle, zaten her solüsyon alışında yeni kutu geliyor solüsyonun yanında. Bir de biraz uykun geldiğinde hemen çıkar, çünkü göz uyku durumunda göz kapakları kapalıyken sıvı salgılamıyor ve lens gözünde kuruyabilir , yıkanırken de mutlaka çıkarman gerekiyor. Gözlükten çok daha rahat öyle yere düşmüyor falan da zannedildiği gibi ikide bir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…