-
- Konu Sahibi _MedceziR_
Canım onu diyecektim..Circle lenslerde numaralı bile bulmak zorken, astigmat hiç bulamazsın.
Markalı lenslere bak diyecektim ki rainbowda varmış..
Gözlerin benimki gibi koyuysa, katiyen hazel ve yeşil renklerini önermem, zerre açmıyorlar.
Rainbow alacaksan grisini kullan.
En fazla açanı o.
O da koyu gri gibi duruyor ama hoş oluyor rengi, doğal duruyor.
senin gözlerin çok koyu gelmedi bana canım ya. evet artık işimiz rainbowa kaldı benim gözlerim ela ama yeşil olmasını istiyomondan heves ettim ama rainbow açmayacak gibi daha olmadı renkli lens sevdamdan vazgeçip saydam lens alcam canıma tak etti gözlükler daha 9 aydır kullanmama rağmen. alışkın olmayınca böyle oluyor gözlük rahatsız ediyor bir de yağmurda ıslanıp hava değişimde buğulanınca tam işkence :S
Evet venüs amberlerim
Flaşsız ve bir kaç tane de flaşlı çekim..
Telefon çekimi olduğu için pek iyi değiller, kusuruma bakmayın artık
Konforu harika.
Sanki gözümde yok gibiler.
Rengi de muhteşem, tam bir ela..
Ben çok beğendim.
Eki Görüntüle 677447 Eki Görüntüle 677448 Eki Görüntüle 677449 Eki Görüntüle 677450 Eki Görüntüle 677452 Eki Görüntüle 677453 Eki Görüntüle 677454
Bunlar da flaşlı çekim,
Eki Görüntüle 677457 Eki Görüntüle 677458 Eki Görüntüle 677459
Bu da kendi göz rengim
Eki Görüntüle 677467 Eki Görüntüle 677468
merhabalar
ben solotica lens kullanmak istiyorum fakat bursada yaşıyorum ve anladığım kadarıyla satın alma konusunda sıkıntılar yaşanabiliyor yani bursada bulabilir miyim bilmiyorum bu lenslerden. gözlerim açık kahverengi mavi-yeşil veya gri-yeşil olmasını istiyorum gözlerimin. solotica çok hoşuma gitti ama bu lenslere ulaşma sıkıntımda düşünülürse önerebileceğiniz farklı lens markaları da varmı acaba ?
slm vetmann solotica yani arzu hn dan lensleri sipariş verebilirsin çok güvebilir birisi
Kızlar fotoğraf kalitesinin bozukluğu için cidden kusura bakmayın, ancak bu kadar çekebildim telefonla..
Dueba barbie tony gold brown
Eki Görüntüle 681811
Dueba barbie tony light brown
Eki Görüntüle 681812
Geo tri color brown
Eki Görüntüle 681813
Geo tiri color aqua
Eki Görüntüle 681814 Eki Görüntüle 681817
Geo sparling venüs grey
Eki Görüntüle 681820 Eki Görüntüle 681823
Her renginden almış ya2 ve 3 e bayıldım diğerleri de güzel. Çok güzel açmışlar göz rengini yaaa.
3. Resimdeki çok hoşş
bunların hepsi harika yahu, sen en çok hangisini beğendin canım ?gold brown benim favorim
Kızlar fotoğraf kalitesinin bozukluğu için cidden kusura bakmayın, ancak bu kadar çekebildim telefonla..
Dueba barbie tony gold brown
Eki Görüntüle 681811
Dueba barbie tony light brown
Eki Görüntüle 681812
Geo tri color brown
Eki Görüntüle 681813
Geo tiri color aqua
Eki Görüntüle 681814 Eki Görüntüle 681817
Geo sparling venüs grey
Eki Görüntüle 681820 Eki Görüntüle 681823
3. en doğalları gibi ama benim favorim 2. oldu
güle güle kullan tatlım
Dueba barbie tony brown 14.0 mm ile 15 mm arasındaki fark ne canm anlayamadım ben çapı mı bu? ya benm de favorim barbie tony brown bayıldım rengine yaa şahane bu arada aquda çok güzel durmuş ve sanki aquanın pupil daha dar. çok beğendim hepsini göz rengini mükemmel açmış, güle güle kullan canm, tez zamanda barbie tony brown almam lazım ama zıcık daha dar yapsalar pupil boşluğunu daha güzel olur sankii ama böylede müthişşşş:) çok çok yakışmış hepsi cnm..
3. en doğalları gibi ama benim favorim 2. oldu
güle güle kullan tatlım
Kızlar bu dueba barbie tonyler cidden çok güzelmiş ya.
Her gören hayran oluyor.
Venüs amber ve dueba barbie tonyi herkese öneriyorum.
Diğerleri de güzel ama favorim bu ikisi oldu.
Ela sevenler, gözlerim çok koyu, normal lensler açmıyor diyenler mutlaka denesin derim.
Dueba barbie tony beren saatin göz rengi.
Venüs amber ise tuğba büyüküstünün göz rengi.
Yani en azından bende duruşları o şekilde.