Kontakt Lens lens seçimi

dijann

Guru
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
51
5
Merhaba arkadaşlar.
Gözlerim Koyu kahverengi.Lens almak istiyorum.Freshlook marka doğal bir renk alacağım.Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba arkadaşlar.
Gözlerim Koyu kahverengi.Lens almak istiyorum.Freshlook marka doğal bir renk alacağım.Yardımlarınızı bekliyorum.

Merhaba,öncelikle hangi tonda düşünüyorsunuz,karar verdiniz mi?Mutlaka freshlook kullacağım diyorsanız freshlook green kullanmıştım eskiden,farklı lensleri bilmediğim için memnundum o zamanlar,ona bakabilirsiniz.Artık takip etmiyorum ama baktım da,şimdilerde compliment green,gemstone green gibi alternatifler de var.Freshlook adlı sitede kendi fotonuzu koyup lenslerin sizde nasıl duracağına bakabiliyorsunuz,gerçi belki biliyorsunuzdur.Freshlook dışında elegance da iyidir.Elegance lensler 50-55 lira civarında sanırım,belki daha ucuzunu bulabilirsiniz de,ben yakın zamana kadar elegance 3 tone green ve elegance giallo kullandım,hiç kötü değil bence.Şimdi farklı marka kullanıyorum ama sonuçta aylık lenslerde uygun fiyata freslook ve elegance iyidir derim.Lens topiğinde hem freshlook hem elegance lensleri bol bol bulacaksınız fotolarla bilrlikte.

Freshlook hareli yeşilini kullanmıştım geçen sene.Aslında gözlük kullanmayı düşünüyordum.Arkadaşıma lens almaya gittim kampanya vardı 2 adet freshlook 50 lira.Bende değerlendirmek istedim kendimede alayım dedim.Bu sefer farklı bir renk denemek istiyorum.Diğer markalardan kullanamadım.1 kere aldım lens o da freshlook.Önerileriniz dikkate alacağım.Yeşil ve saf ela arasında kaldım.Freshlook sitesine fotoğraf ekleyip renklere bakıldığını bilmiyordum.Hemen bakacağım şimdi.Çok teşekkür ederim yardımlarınız için. :)

Solotica hidrocor mel bence

Baktım rengine doğal duruyor. :) Ancak yıllık lens olduğu için pek kullanmam.Ve bugün göz doktoruna gittim uzağı pek net göremiyorum ilerlemiş, gözlük kullanacağım.Arkadaşımda koyu kahve gözlü ona bugün freshlook tan pure hazel aldım.Umarım güzel durur onda.Beğenirse ileride bende alırım gözlükten sıkılırsam,ara ara kullanırım belki.Yardımlarınız için çok teşekkür ederim. = )

özlerim numaralı numarasıda bayaa büyük ama genelde gözlük kullanmıyorum, lens kullanmak istiyorum ama kullanabilir miyim hiç bilmiyorum çıkarıp takarken acır diye korkuyorum bide duyuyorum batma falan oluyomuş gözden kayıyomuş , bunların olmaması için önerebileceğiniz marka var mı? :S bide alırsam eğer renkli alıcam gözlerim koyu kahve ama belli olacak şekilde bi yeşil olsun istiyorum bazı lensler göz bebeklerini gözden fırlatıcak gibi duruyo ben sanki benim doğal göz rengim yeşilmiş gibi dursun istiyorum.. lütfen yardımcı olun kızlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…