Lens mi alayım saçımı mı boyatayım?

rihannaa

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
19 Ocak 2012
634
85
Universiteye gidecegim, kendimi guzel hissetmek istiyorum. Onumde iki secenegim var, lens almak veya sacimi kullu kumralla boyatmak. Hangisini yapayim? Bugday tenliyim, 165 boyunda 48 kilodayim. Yardim eder misiniz? :eek:

Lens takma çok özenti:) saçlarını boyat onun yerine:KK66: ama bence doğalken de gayet güzelsindir. Ünide doğallık daha iyi. Herkes kırmızı saçla gezdiğinden :KK70:

Onun dışında ombre düşünmez misin?

Heyecanini anlayabiliyorum :)
Bende böyle heycanliydim sonra saçı başı dağıtmis şekilde vizelerle bogusurken buldum kendimi

Oncelikle lens çok yapay duruyo. Ve Erkekler arasında ciddi bi alay konusu.
Saç konusuna gelince
Ten rengin ne ?
Boyalı saçla ugrasmak çok zordur
Eski saçlarım diye ağlarsin boyadan dolayi yaninca

Lens takma çok özenti:) saçlarını boyat onun yerine:KK66: ama bence doğalken de gayet güzelsindir. Ünide doğallık daha iyi. Herkes kırmızı saçla gezdiğinden :KK70:

Onun dışında ombre düşünmez misin?

Aslında ombre düşünuyordum , geçen liseden arkadaşlarımla buluştuk hepsi ombre yaptırmış ben de :KK49:vazgeçtim, küllü kumral düşünüyorum

Heyecanini anlayabiliyorum :)
Bende böyle heycanliydim sonra saçı başı dağıtmis şekilde vizelerle bogusurken buldum kendimi

Oncelikle lens çok yapay duruyo. Ve Erkekler arasında ciddi bi alay konusu.
Saç konusuna gelince
Ten rengin ne ?
Boyalı saçla ugrasmak çok zordur
Eski saçlarım diye ağlarsin boyadan dolayi yaninca

Ten rengim açık buğday ama güneşte yandım biraz. Cok sıkıldım ailevi sorunlar, eski erkek arkadaşım derken kendimle uğraşmak istiyorum :)

Ten rengim açık buğday ama güneşte yandım biraz. Cok sıkıldım ailevi sorunlar, eski erkek arkadaşım derken kendimle uğraşmak istiyorum :)
Lensten vazgeç tatlim:)
Aslında bi değişiklik yapmana gerek yokk
İyi eğlenceli bi arkadas ortamı kurarsan degisirsin zaten:)

Konu sahibi meraba sana :KK25:sen daha küçüksün az dur bakim:KK53: :
Arkadaşlar konu sahibini bırakın o genç ve güzel zaten beni değiştirim
:110:

X