Kontakt Lens Lens kullanmak istiyorum

kcassmn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
6 Ağustos 2012
18
0
merhaba 15 yasındayım ve gözlük kullanalı 1 yıl oldu ama gözlük hiç yakısmıyo cercevesiz aldım cereceveli hiç yakısmıyo zaten gözlük numaram sag 3.00 sol 2.75 evet fazla ve lens kullanmak istiyorum ama korkuyorum takamazsam çıkartamazsam gözümün içinde kalır göz kapağıma kaçar diye napıcam netten arstırıp video izledim ama gözüm korktu ne yapabilirim bir de yasım uygun mu

merhaba 15 yasındayım ve gözlük kullanalı 1 yıl oldu ama gözlük hiç yakısmıyo cercevesiz aldım cereceveli hiç yakısmıyo zaten gözlük numaram sag 3.00 sol 2.75 evet fazla ve lens kullanmak istiyorum ama korkuyorum takamazsam çıkartamazsam gözümün içinde kalır göz kapağıma kaçar diye napıcam netten arstırıp video izledim ama gözüm korktu ne yapabilirim bir de yasım uygun mu

bende internetten araştırınca çok korkmuştum sonra optikçimiz komşumuzdu. dedimki bi esnaf değilde komşun olarak tavsiye edermisin bana dedim. ederim dedi kaç yıldır kullanan müşterilerim var dedi. 1 yıldır kullanıyorum. benim lensim haftalık olandan kaç kerede ufak çaplı uykularda çıkarmadan uyudum ne gözüme kaçtı nede sorun yaşadım. ilk günler takma işi uzun sürdü ama şimdi aynaya bakmadanda takıp çıkarıyorum :) ben tavsiye ederim. bende 0.50 astiğmatta var ama lenslerde astiğmat derecesi 0.25. lenste gözlük derecesinden -25 düşük veriyolar birebir gözünle bir olduğu için. haftalık benim lensim ama ben tak çıkar kullanıyorum ama uyuduğum zamanda hiç kayma falan olmuyo saece kuruluk oluyo. ilk hafta zorlanırsın huylanırsın ama sonra çok rahat. doktora muayene olur ölçüsünü alırsın ona göre tercih yapar kullanırsın sigorta ödemiyo zaten. benim göz derecemde 1.75 ve 1.50

Son düzenleme:
ben 4 yıldır kullanıyorum çok memnunum bence kullan artık erkekler bile takabiliyor takarsın bence

X