• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lens kullanmak hakkında

Neptunex

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2025
55
9
1
25
Gözlerim miyop yani uzağı göremiyorum doğru düzgün gözlük kullanmadan ama lenste takıyorum arada sırada evde de takıyorum çünkü gözlük takmayı gerçekten hiç sevmiyorum ve bana yakışmadığını düşünüyorum yani lens takmanın zararı var mı..

Uzun vadede evet. İlerde çizdirmek istersen incelikten cizdiremezsin. Evde gözlük kullan dışarda dereceli güneş gozlugu zorunlu dönemlerde lens.

Uzun vadede evet. İlerde çizdirmek istersen incelikten cizdiremezsin. Evde gözlük kullan dışarda dereceli güneş gozlugu zorunlu dönemlerde lens.
Açıkcası 6 seneye yakın lens kullandım ama aşırı değildi evde gözlük takıyordum sonra lensin kuruluk yaptığını öğrendim ve yavaş yavaş daha da takmamaya başladım çizdirme konusunda maalesef ileri olduğu için yapamıyormuşum o yüzden mecbur gözlük dışarı çıkınca da lens bu döngü öyle devam edip duruyor.. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum :(((

Açıkcası 6 seneye yakın lens kullandım ama aşırı değildi evde gözlük takıyordum sonra lensin kuruluk yaptığını öğrendim ve yavaş yavaş daha da takmamaya başladım çizdirme konusunda maalesef ileri olduğu için yapamıyormuşum o yüzden mecbur gözlük dışarı çıkınca da lens bu döngü öyle devam edip duruyor.. Gerçekten çok sıkıntılı bir durum :(((
Bir miyop olarak size katılıyorum. Numaralı güneş gözlüğü kullanıyorum tavsiye ederim.

Back