selin48 aynı durumdayız ben de light hazel ya da hazel almayı düşünüyorum. Gözlerim bal rengi. sadece rengini yoğunlaştırma amaçlı kullanmak istiyorum. eğer gözlerin numaralı değilse ve açık renkse freshlook dimension ya da focus soft colors un yoğunlaştırıcı lenslerinden kullanabilirsin. Ben maalesef onları bulamıyorum çünkü benim gözlerim numaralı. ve avrupa siparişi diyorlar direk
dediğim gibi bi de onlara göz at istersen
bu rainbow ları hiç görmedim. kimsenin gözünde de görmedim. nasıl durur ben de merak içindeyim eğer bulursam linkini gönderirim.
ohh sonunda biri cıktı:)saol ya cevap verdgin için.hayır gözlerim numaralı falan diil ben sadece değişiklk olsun diye lens kullanmak istiorum gözlerim daha büyük görünsün diye.ama doğal olmasınnı isterim tabiki bu yüzden de bal rengi istedim .öyle mavi yesil gri faln istemiyorum.gözlerimin rengi koyu kahverengi.bu acık bal rengini o yüzden istedim.inşlalh yavruağzı turuncu bi renk olusmaz gözümde.1 tane sipariş verdim yani 1 gözüme.denicem eger begenirsem diğer gözümiçin de siparis verecem.bn hic denemeden görmeden aldıgım için ikisni de almak istemedm.begenmem belki de diye.sana yorum yazarm canım.byee