- 11 Aralık 2009
- 116
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
satıcı da olur bulanıklık normaldir düzelir dedi bir kaç gün sonra diğer lens kullanan arkadaşlar ne diyor bir kaç arkadaşıma sordm renkli lens ilk bir kaç gün öyle yaparmş hatta 1 ay bulanıklık sürer diyende var bilmiyorum :sinifsinif:
Kızlarr rainbow perla türkiyede ne diye geçiyorr ona göre siparişş vericem birde kendi gözüm cok koyu kahve cinn gibi olmam dimii
light grey diye geçiyor sanırım
bu arada kizlar freshlook tester denedim hareli yesil tamamam kahverengi gozde hoz duruyor gercekten ama bulaniklik bende de oldu bir cok kisidede olmus..satici tester old icin demis ama sanmiyiyorum testerlarin hepsi boylemi??? bi cok kisi aldiktan sonra bile ayni seyi solemis..
gelsin benim amazon colours-grey kahverengi gözde nasilmis gorecegiz
kızzzlarrr bİ tÜrlÜ cesaret edİp sİparİŞ veremedmm yaaa :s raİnbow aÇık grİ alıcam ama gÖzlerİm koyu kahve Çokmu sırıtırr acaba :s ÖcÜyee benzerİm dİye korkuyorumm yardımm edİnn lÜtfeeennn (((
ya kizlar mafoldumben ben bir siteden siparis verdim amazon grey icin ama amazon grey numaralisi yok diye yazmis biri..ben 1.50 yim siparis verdiim optikciye mail attim cevap vermis dükkana pzt bakip sizi bilgilendiririm diye ama..herhalde numarasiz olsa optikci soylerdi diye dusunuyorum..pesinde odedim 45 lira ... (senağlama
:sinifsinif: bana da yardim edin ltfn kizlar yaa .. Freshlook hareli yesil istedim tavsiye etmediler.Sitelerde amazon colors -grey begendim ne dersiniz? Gozlerim kahverengi esmerim.
saol canımm ama umarımm arog daki komutan loqar a benzemem :))))
Canım bence çok açık o renk ya beyazımsı bi renk nerdeyse ben olsam tercih etmem ama beğeni meselesi tabi lmaz: deneme şansın olsa keşke daha önce çok açık renk lens kullanmadıysan yada daha çok koyu renkler kullandıysan ilk etapta yadırgayabilirsin ...