- 13 Kasım 2008
- 481
- 1
- 44
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım çok güselmiş giallo mu şimdi ben çok beğndim bende nsıl durur sence?bu arada tebrik ediorum yardım almadan foto yüklemişsin
kızlar ben bausch lomb light green almıştım güzelde durdu ama yakından çizgi film kahramanı gibi gözüküyorum malesef ve bir sorun daha var bakışlarım çok bozuk hep kayık bakıyorum lens taktığım zmn okuldan bi kız kör gibi bakıosun dedi o abarttı tabi(aram pek iyi değildir onunla xD ) şimdi lenslerimn süresinin bitmesine 1 ay kaldı çok kararsızım solotica alsam ne renk almalıyım ice düşünüorm ama soloticayla ilgili bir bilgim yok fiyat olarak fln... rainbow ya da sophistic nasıl ? sophistic yeşil kullanan varsa foto kayabilir mi (saçlarım kestane gözlerim koyu kahve tenim bugday-esmer) gri gibi bişey alsam doğal durur mu acaba renk konusunda hiç bir fikrim yok her türlü fikre açığım arkadaslar bu sever ucuz lens benden uzak olsun....:bbo:
Kesip Resimleri Birlesdirip Böyle yaptim
Ya burda güzel gözüküyor Ama Bazileri öyle kuruyor ki Sasdirik Sasdirik duruyor birde rengi koyulasior fisfisfis Bi cözemedim su lensi benneyaptımki
Birdaha ki sefere rainbow aylik siparis edecegim hosuma giderse yiliklarindan Kullanmayi düsnüyorm BaKaLim fisfisfis
bu rengin ne oldugunu bilen var mi kizlar?
kızlar ben bausch lomb light green almıştım güzelde durdu ama yakından çizgi film kahramanı gibi gözüküyorum malesef ve bir sorun daha var bakışlarım çok bozuk hep kayık bakıyorum lens taktığım zmn okuldan bi kız kör gibi bakıosun dedi o abarttı tabi(aram pek iyi değildir onunla xD ) şimdi lenslerimn süresinin bitmesine 1 ay kaldı çok kararsızım solotica alsam ne renk almalıyım ice düşünüorm ama soloticayla ilgili bir bilgim yok fiyat olarak fln... rainbow ya da sophistic nasıl ? sophistic yeşil kullanan varsa foto kayabilir mi (saçlarım kestane gözlerim koyu kahve tenim bugday-esmer) gri gibi bişey alsam doğal durur mu acaba renk konusunda hiç bir fikrim yok her türlü fikre açığım arkadaslar bu sever ucuz lens benden uzak olsun....:bbo:
Freshlook hareli gri :)
dikkat edersen rainbow alacam bidahaki sefere aylık yada yıllık diyor arkadasım