Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daphne2165 önerin için teşekkürler bende hareli yeşil le turkuaz arasında kalmıştım turkuaz nasıl durur sizce açık kahverengi gözde ?
arkadaslar hepinize mrb=) gözlerim numaralı değil sırf değişiklik olsun die bend gcecen cts renkli lens aldım.takması cıkarması bi faciaydı ama öğrendim =) gören bütün arkadaslarım cok doğal hiç belli olmuyo dediler hatta gecenlerde yeni birisyle tanıştım vay gözlerin cok güzelmiş dedi o an kendi gözlerim değil lens demek içimden hiç gelmedi ama acı gercekler gercekten de öle hiç belli olmuyo taktığımda doğallıktan yana memnunum fakat taktığımda bulanık görüyorum.ilk taktığımda alışır die pek sallamadım ama bugün 6 günü olmasına rağmem bulanık görmeye dewam =(
bide gözlerim biraz kızarıyo.neden böle oluo bi fikri olan varmı kızlar ya yardım edin bana bi el uzatın=)
öptüm hepinizi:*
daphnecim ben bişi sormak istiorum sana ben elegance gri kullanıorum yıllık 3 ton ne oluo yani grinin 3 ayrı tonum war demek benim gri biraz yeşilimsi daha çok
5 senedir lens kullanıorum hemen hemen ama sürekli hareli gri kullandım hiç farklı bi renk denemedim üstelik hep elegance marka kullandım sürekli aldığım yerden alıorum lensi ama hiç bana 3 ton die bişi sölenmedi canm.
canım ben şuan memnunum doğallar yani çok yakından bakılmadığı sürece kimse lens olduğunu anlamıo.ama bende yıllık gri daha çok yeşilimsi oldu zaten en kısa sürede foto eklicem canm.acaba göz renginden fark eder mi kimilerinde gri renk daha çok mawi gibi duruo.damarlanma çok aşırı derecede yok canm.elegancenin en çok sewdiğim yönü gözleri büyk göstermesi