Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
rainbow fantasty line lıght blue muş bu nasıl sizce?
diğer sayfalarda buldum..
baya koyu rengi ama grafiteye benzettim ben
dokusu çok güzel ya
canım benim gözüm çok koyu kahve olmadığından bal rengine daha yakın durdu..zaten yeşil istemiyodum. elime ulaştığında rsim çektirip koyarım sen de mi bal rengi alacaksın?Canım tam olarak hangi renk durdu ? ßal rengi mi yoksa yeşil-k.rengi karısımı gibi bişey mi ?? :)
canım bence yakışmış sana da
ama ah şu damalar yok mu
ama renk çok güzel
uzaktan da damar hiç belli olmuyor
yalnız bunun markası ne ya ben çıkaramadım
b&l dicem ama onun damarları daha belirgin ve siyah
bunun markası ne ?
ben pek tutmadım.çok damarlı ve aşırı yapay geldi bana......
kislar dun oglen gozume seffaf lensim kacti ve hala cikmadi.daha once basina gelen var mi?
canım gözüne steril bi göz damlası dök ya da varsa refresh..gözün kuruduğu için olmuştur muhtemelen..hiç olmadı eline bol miktarda sölüsyon alıp dal gözünün içine :1shok: :))
bu bausch lomb light green ve normalde mavi duruo gün ışığında mavi(çakır mavi duruo)tugcea
bu fotoğraftada çok yeşil çıkmış makyajdan sanırım daha mavi normalde
http://i26.tinypic.com/m22q0.jpg
hmm bişey sorucam bu hangi marka çok güzelmiş
b& l light green mi bu ? light greense neden daha mavi demişsin :)
@ okypete
mavi renkli lenste hangi markayı önerirsin ya da şimdiye kadar kullandıklarından en iyileri hangileri ? ben b& l mavi alıcaktım çok damarlı dediğiniz için kararsız kaldım hala sipariş veremedim :)
ben şeffaf lens kullanıyorum ama çapını hatırlayamadım şimdi 8.7 çap büyük mü olur siz çapını kaç kullanıyosunuz :)