- 3 Kasım 2008
- 11.895
- 18
evet canım o foto büyük ihtimalle..sende de o renk mi duruyor?
gunes cnm bencede sana yakısan sana giden cok guzel bir renk buldun ....benimde solekolarım elime ulastıktan sonra kesin bi tane hazel alacagım ...artık kafamdakılerin hepsi sildindi maviyi ve gri kafamdan attım.... digerlerininde dokuları ve diaları uyusmadıgı için bu 3 rengi bundan sonra kullanırım ...
hepimiz artık yavaş yavaş bize en gidenleri buluyoruz galiba canımcım..yüzdük yüzdük kuyruğuna geldik :)
rengi buldum seriyi tutturamadım (yani rahatlıktan rahatsızım biliyosun) olsun buna da şükür..bi dahakine alırım fantasysini de :)
renk aynı nasıl olsa üzülmeyim o yüzden dimi :)
ha bu arada mellerle ilgili bir tahmin yürüteyim...
belki de noktalar çok koyu kahve gözlerde belli oluyor olabilirler mi ?
mesela şimdi gözümün önünde hayal ediyorum bir zencinin gözünde mesela noktaları açığa çıkar bence..
çünkü onların gözyapıları opak (içi görünmüyo) ve oldukça koyu...
evet tatlısım opak gozlu kımselerde kaynasması cok rahat olmayacagı için noktaları belli olabilr ...biliyorsunuz benim gozlerim cok acıga girmez ama parlak bir yapısı var o yuzden iyi kaynasmıstı ....
gunes cnm angelina nın bu fot.fındakı gozlerini senin hazellerin rengine cok benzettim ...
evet lens gözden göze çok farkediyo hazel bende farklı durdu mesela mel süper oldu...güneşe muhteşem oldu hazel fantasy lineda çok hoşuna gidicek eminim....gnzcimde inşallah solekodan memnun kalır...kıvılcım cnm deneme şansın olmadığı için bişi diyemicem gerçektende mel herkeste farklı duan bi renk bi kaç arkadaşıma denedik bazısında çok güzel bazısında kötü durdu...bence sende hazelleri dene belki sana çok güzel olur olmazsa nc sipaiş verirsin riske atmazsın...
evet lens gözden göze çok farkediyo hazel bende farklı durdu mesela mel süper oldu...güneşe muhteşem oldu hazel fantasy lineda çok hoşuna gidicek eminim....gnzcimde inşallah solekodan memnun kalır...kıvılcım cnm deneme şansın olmadığı için bişi diyemicem gerçektende mel herkeste farklı duan bi renk bi kaç arkadaşıma denedik bazısında çok güzel bazısında kötü durdu...bence sende hazelleri dene belki sana çok güzel olur olmazsa nc sipaiş verirsin riske atmazsın...
hazalın yakışıcağına eminim aslında ama mele taktım bikere..yeni kredi kartı çıkarttım o gelsin sanırım fantasty line hazalı denicem..mele taktım ama kararsızım..
gnzcim haklısın canımya ben h,ç o kısmın irdelemiyorum aklıma bile gelmiyor hatta..renk olsun bide dokusu doğal olsun tamam..mesela b&l un hazalını almıştım ben acayip büyük gelmişti..renk de berbat olduğu için takmamıştım zaten..ay ne zor şey aradığımız lensi bulmak ya..
gunescim tatlım ortasının genıs oldugunu soylemıssın gozle pupıl boslugu kaynasmıyor mu ...ben dark greenlerimi taktıgımda kendim bile pupıl boslugunu secemıorum o derece kaynasıyor ...tatlısım dısarıda acık yesil durdugunu soylemıssın yesilinin tonu nasıl peki?
tatlısım onceden diası ve base capı buyuk olan lenslerden kullandıysan ve bir sorun yaratmadıysa bunlarda tam olabilr ...ben gozlerimi acıp kapattıgımda az da olsa oynama yapıyordu gozume tam gelmiyordu ve rahatsızlık hissediyordum...bence cap olayı renkten bile daha onemli gozunu acıp kapattıgında surekli oynayan bir lensle insan ne kadar rahat edebilr kı ...
güneş aslında anlayabiliyorum pupilden çektiğini
benim giallo da bile bazı yakınlarım pupil boşluğunu hemen anlamışlardı..
böyle lensin kaymış olduğunu düşünenler olmuştu..
düşün yani onda bile belli olmuştu..
hazal giallodan çok daha açık bir renk..
tahmin edebiliyorum duruşunu pupilin..
gnz canım sen neyin siparişini verdin ?