- 17 Ekim 2009
- 4.417
- 588
bende bi ara lens kullanmistim..birgün sag gözüme ayit olani sola takmisim soldakini saga takmisim aceleylen...bende diyorum niye bulanik görüyorum heryeri..:roflol:
Göz kuruluğu yanma enfeksiyon hepsi oldu bende, kızarma sonucu gözlerim kan çanağına dönmüştü bi ara bi kaç gün lens kullanmayınca geçti bi defa da lens gözümdeyken yırtıldı nasıl oldu bende anlamadım freshlookun kalitesizliği işte herşey beklenir zor çıkarmıştım parçasını gözümden ... Sürekli kullanılıyorsa lens, çok dikkat etmek lazım ara ara kullanınca problemler azalıyor ...
bndede sadece yırtılma oldu ama şimdi daha dikkatliyim :)
inş böle sorunlarla karşılaşmam...
1 aylık lensi 2 aylık kullanan var mı aranızda ?
Nasıl başardın o işi öyle : )Benim başıma gelen kimsenin başına gelmişmidir bilmiyorumm bu konuda çok tebrik aldım ama kaydirigubbakcemile3 gözümdeki lensi gazete okurken yrttım :)) Sayfasını çevirirken gözüme girdi ve lensi yırttı :) Evet o an çok acıdı battı ama belki de gözümü korudu yerimseniben
Benim başıma gelen kimsenin başına gelmişmidir bilmiyorumm bu konuda çok tebrik aldım ama kaydirigubbakcemile3 gözümdeki lensi gazete okurken yrttım :)) Sayfasını çevirirken gözüme girdi ve lensi yırttı :) Evet o an çok acıdı battı ama belki de gözümü korudu yerimseniben