Kontakt Lens lens kullananların başına gelen olaylar

Göz kuruluğu yanma enfeksiyon hepsi oldu bende, kızarma sonucu gözlerim kan çanağına dönmüştü bi ara bi kaç gün lens kullanmayınca geçti bi defa da lens gözümdeyken yırtıldı nasıl oldu bende anlamadım freshlookun kalitesizliği işte herşey beklenir zor çıkarmıştım parçasını gözümden ... Sürekli kullanılıyorsa lens, çok dikkat etmek lazım ara ara kullanınca problemler azalıyor ...

bende bi ara lens kullanmistim..birgün sag gözüme ayit olani sola takmisim soldakini saga takmisim aceleylen...bende diyorum niye bulanik görüyorum heryeri..:roflol:

o banada oldu basım dönüor sandım

kaydirigubbakcemile3

yirtilma haric bende de ayni seyler oldu..arada bir kullandigim haldee:bbo:birde batma yapiyordu..ama cok dogal duruyordu..aklinialirimsmile

Son düzenleme:
bndede sadece yırtılma oldu ama şimdi daha dikkatliyim :)
inş böle sorunlarla karşılaşmam...
1 aylık lensi 2 aylık kullanan var mı aranızda ?

bndede sadece yırtılma oldu ama şimdi daha dikkatliyim :)
inş böle sorunlarla karşılaşmam...
1 aylık lensi 2 aylık kullanan var mı aranızda ?

evet ben kullaniyorum. gozlerimi rahatsiz edene kadar genelde kullaniyorum. bu da iki ay oluyor. zaten kuruma yapmaya basladigi anda gozumde durmuyor artik. omru doldu diyip atiyorum.

ben de sanırım kornea cızılmesı oldu o zaman gıttıgımde doktor bır sey yok demıstı ama su an sankı bulanıklık var yenıden gıdecegım ben lensı gozumden dusurmusum fark etmeden gozun içinde lens aradım şte oyle hemen doktora gıttım ama bır sey yok Allahtan demıstı ..bıda da kullanmadım tovbe ettım
arkadasım 8 senedır lens kullanır gunluk lenslerı ıkı gun uc gun cıkarmadıgı olur ama artık gozu alışmıs bır sey olmuor

göz kuruluğu da oldu gözkapağımın içine de kaçtı lens.

bir gün sabah lenslerimden birini taktım gözlerimi açamadım çok acıyodu lensi çıkarmak için gözümü açmaya çalışıyorum ama açılmıyo çok feci bi durumdu :S

ben 1 yıllık lensi 5 yıl kullananıda duydum sanırm behriye kulnnmstı

benim de gözüm uzun süre lensi çıkarmadığım için psödomonas keratiti denilen bir hastalık oluşmuştu.zaten lens kullananlarda görülen;benim gibi lensleri bir müddet çıkarmayanlarda görülüyormuş.gözbebeğimin üzerinde beyaz bir noktacık oluşmuştu ve göz akım kan çanağına dönmüştü
yoğun bir tedaviden sonra düzeldi.allah korusun körlüğe kadar gdebilen bir rahatsızlıkmış.lenslerinizi hergün düzenli olarak çıkarıp temizleyip yatın arkadaşlar.

13 yaşımdan beri numaralı lens kullanıyorum.27 yaşında olduğuma göre az bi zmn diil.Lenslerimin başıma getirdiği en gıcık olay gözlerimi çok bastırarak kaşırken üst göz kapağımın altına kaçmasıdır.Onun haricinde çok şükür bir sıkıntım olmadı.Düzenli olarak her gece çıkarırım lenslerimi.Çok mecbur kalmadıkça gözümdeyken uyumam.Çok fazla bastırarak ovalamamaya özen gösteririm gözlerimi(eğer dalıp da ovalarsam bahsettiğim olay gerçekleşiyor.)Özellikle gözü bozuk olanlar için gerçekten çok güzel bir icat.Temizliğine dikkat edebilceklere tavsiye edebilirim ancak tembel insanlara göre diildir pek lens.

liseye giderken freshlook gri lenslerim vardı bi gün evden çıktım okula gidiyordum gözümde batma yapmaya başladı baya sızlıyordu aynayı çıkartıp baktım lens gözümde ikiye ayrılmış geri dönüp eve gittim lensleri çıkardım ondan sonra da freshlook almadım

ben 15 yıldır kullanıyorum. kuruluk dışında bir sorunla karşılaşmadım. 1 aylık lensi en fazla 1,5 ay kullanırım.. solusyon kabını her ay değiştiririm . ellerim kirliyken dokunmam ve eğer yere düşmüşse gözüme takmam. tırnaklarıma çok dikkat ediyorumgözümü çizmesin diye. marla olarak hep bausch and lomb kullandım solusyonda da lensde de.

bende fresh look kullanıodum birgun göz kapagıma bişi batıo baktımki lens ikiye ayrılmıs ve göz kapagıma kacmıs görünmüo 2 kişi zor cıkardık gözümde nasıl batıodu ama

Lensle oturdugum yerde 5 dk uykuya dalsam, hemen gozlerim kupkuru oluyordu. Onun icin cok dikkat ediyorum, kesinlikle lenslerle uyumam.
Bir keresinde misafirlikteydik, aniden bir gece orda kalma karari verildi. Benim de lens suyum yanimda degil. Normal suyun icine koysam farketmez sanip koydum lensleri suya. Ertesi sabah takarken zorlandim, hadi onu gec, o aksam lensleri cikarirken gozlerim yirtilcak sandim. Cok zor oldu, lensler goze yapismis. Onun icin aman diyim, sakin lenslerinizi normal suya koyayim demeyin.

canım senin gözünde kuruluk var göz dktoruna gtmeni öneririm
damla kullanırsan geçebilir :))

Benim başıma gelen kimsenin başına gelmişmidir bilmiyorumm bu konuda çok tebrik aldım ama kaydirigubbakcemile3 gözümdeki lensi gazete okurken yrttım :)) Sayfasını çevirirken gözüme girdi ve lensi yırttı :) Evet o an çok acıdı battı ama belki de gözümü korudu yerimseniben

Nasıl başardın o işi öyle : )

Benimde sadece enfeksiyon kapmıştı..

ben de 8-9 senedir lens kullanıyorum sadece bir kere gözkapağıma kaçtı ,onun dışında hiç problem yaşamadım..

ezgicim güldürdün gece gece:))) gerçekten dediğin gibi gözünü korumuş lensler.bende zamanı geçmiş lens kullandığım için gözüme yapışmıştı.okadar korkmuştumki bir sene lens kullanamadım.Birkerede farklı solüsyonları aynı gün üstüste kullanınca gözlerim acayip enfeksiyon kaptı.mecbur kalmadıkça solüsyonunuzu değiştirmeyin bence.

@ezgihkn

iyiki birşey olmamış gözüne.dikkat et.bazen çok kötü sonuçlara maal olabiliyor:)

bende 6 senedir lens kullanıyorum.gözüm fazla protein salgıladığında lens gözümde parçalanıyor benimde.o an zor bir durum oluyor ama başa çıkmayı öğreniyorsunuz bir süre sonra..ağladığınızda gözünüzü ovuşturmamaya dikkat edin.ağlarken göz çok fazla protein salgılıyor.lensi parçalıyor fazla protein.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…