Kontakt Lens Lens kullananlar

gozum cok sukur bir hale gelmedi abartmayin

Numarali oldugu icin seffaf kullanman gerekicek benim doktorum bu konuda cok katidir renkli asla vermez cunku kullanim acisindan seffaf lensler daha rahat rengi lensler gun icinde cok cabuk kuruyo ben doktorumdan aliyorum lensimi Zeızz marka 6 7 yildir kullaniyorum cokta memnunum hatta bi ara degistirmistim ve gozum oksijensiz kalmiati sonra tekrar ona yoneldim

Hem renkli hem numaralı sağlık açısından tavsiye etmemişti doktorum ben oasys acuvee marka kullanmıştım ve çok memnun kalmıştım.. kuruma batma vs yapmadı.. bundan 3 yıl önce de ameliyat oldum ve hepsinden kurtuldum çok şükür.. siz düşünmüyo musunuz?

Ben optik de çalışıyorum lensleri satan kişi olduğumdan bilgi verebilirim ben air optix kullanıyorum astigmatin olmadığı için air optix tavsiye ederim.
Renkli lens tercih etme çünkü numaralı renkli lensler netlik sağlamıyor hafif bir bulanıklık mutlaka bırakıyor.
Şeffaf lensler tercih et şuan satış fiyati 105 liraya çıktı ama 70 e 80e alırsın
Bol bol solusyon kullan çantanda taşı ara ara gözüne damlat hic bir sorun yasamazsin

Yıllardır lens kullanan biri olarak söylemeliyimki renkli-numaralı lensler inanılmaz göz kuruluğu yapıyor. Ben 1buçuk sene kadar mavi lens kullandım.Ve tabiki lenslerim aynı zamanda numaralıydı. Göz ağrım olmaya başladı doktora gittim, doktor şeffaf lens kullanmam gerektiğini çünkü ayrıca renk katmanının lenste bulunması sebebiyle lensin kalınlaştığını bu yüzden de göze zarar verdiğini söyledi. Renkli lens numaralı değilse kullanılmalıymış, ikisi bir arada gözde baya problem çıkarıyor deneyimledim.O zamandan beri tekrar şeffaf lense döndüm.Bu sebeple sana da renkli önermem. Bunun dışında marka olarak söylemek zor, ama numaralı olucağı için lenslerin ''Day&Night'' lens türünü tavsiye ederim.Bir kaç markanın mevcut.Bu lensler gece de gündüz de takılabilen lensler.Sadece örneğin hafta sonları bi kaç saat evdeyken gözlüğünü takıp, lensleri de solisyonda bırazcık bekletmen temizlenmesini sağlar bu açıdanda hiç sorun yaşamazsın. Her gece çıkar lensleri her sabah tak şeklinde olunca o da zaten çok sağlıklı olmuyor.Çünkü sürekli gözünüzün içine taktığınız birşeyle temas halinde olucaksınız.Ben Day&Night türünde lensler kullandığım dönemde hiç bir sıkıntı yaşamadım.Bi ara o türde bi lens bulamadım gittiğim gözlükçüde, acelemde vardı.Dedim bari alıyım sonra yenilenirim. Sipariş ediyorsunuz zaten gözlükçüde numaranızın hazır hali olmayabilir lenslerde.Genelde olmuyor. 1-2 güne numaralarınıza uygun lensi getiriyorlar.
Sözün özü, mutlaka Day&Night diyorum. Gece Gündüz lensleri. Memnun kalırsınız.

Acuvue oasys kullanıyorum. Öncesinde provision 2 kullanıyordum ama çok da memnun kalmamıştım. Bu seferki batma yapmıyor gözümde yokmuş gibi ama niye bilmiyorum biraz bulanıklık var sanki.

Ben de air optiks night and day şeffaf kullanıyorum 10 yıldır. Seffaf, ince. Incelik cok onemli. Ikinci sefer aldigimda ne aqua diye bişey almıştım ve cok rahatsız ediciydi kalınlığından olsa gerek kullanamadim.

Sakin gece lensle uyuma.benim lensler gece cikarilmayanlardandi.ben de cikarmiyodum

En sonunda iltihap kaptim.bi yildir surekli tekrarliyo.artik sekreter de tanir oldu beni

En son konjivit oldum.körlüge kadar giden cok ciddi bi hastalik

Dr gecelik de olsa mutlaka cikar uyuma lensle dedi....

Oncelikle bir goz dr unda denemenizi oneririm. Kafaniza gore almadan.
Ben gittigimde 2 gozume farkli lens markasi koyup hangisi ile daha rahatsin demisti...
Baskasina iyi gelen senin gozune batma hissi vs verebilir.
Hayirli olun simdiden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…