Ben de numaralı lens kullanıyorum ama şeffaf kullanıyorum bausch lomb kullanıyorum çok memnunum ama benim miyop astigmat olduğu için gözlüğün yerinİ tabii ki tutmuyor bende
2,75 ve 3 numara. Bulanık görme sıkıntımdan ne yazık ki lensle kurtulamadım ben göz numaralarım değişmiş de olabilir yani artmış da olabilir 2 senedir gitmedim doktora bu hafta randevu aldım gideceğim bu sıkıntımdan bahsedeceğim. Ben gözlüğümle daha iyi görüyorum bulanık görüntü olmuyor ama gözlük de konforlu değil sürekli camlarını temizlemekten buharlaşmasından rahatsız olduğum için lens kullanıyorum lensler rahatsızlık vermiyor bana batma, kaşıntı va. Yapmıyor ama görüşüm gözlükteki gibi değil.Kaç derece gözlerin? Bende de miyop astigmat var, gözlüğe gelemiyorum çok zorluyo alışamadım. Lensle o bulanık görme sıkıntından kurtuluyormusun?
Benim gözler 4 derece ve artık zorlamaya başladı, geçen yanlış dolmuşa bindim, dibime gelene kadar görmüyorum yazılanları...
2,75 ve 3 numara. Bulanık görme sıkıntımdan ne yazık ki lensle kurtulamadım ben göz numaralarım değişmiş de olabilir yani artmış da olabilir 2 senedir gitmedim doktora bu hafta randevu aldım gideceğim bu sıkıntımdan bahsedeceğim. Ben gözlüğümle daha iyi görüyorum bulanık görüntü olmuyor ama gözlük de konforlu değil sürekli camlarını temizlemekten buharlaşmasından rahatsız olduğum lens kullanıyorum lensler rahatsızlık vermiyor bana batma, kaşıntı va. Yapmıyor ama görüşüm gözlükteki gibi değil.
Evet bende lensle de yakını görme sorunu oluyor bulanıklaşıyor uzaklaşmak zorunda kalıyorum ekrandanYa mesela gözlükle uzağı çok iyi görüyorum amenna ama PC bakarken çıkarıyorum malum görüntü bulanıklaşıyor uzak gözlüğüyle yakına bakınca. Lenste de bu oluyor mu. PC bakarken lensi çıkaramazsında , gözlüğün o avantajı avr ama işte alışamadım.
Bende de miyop astıgmat var 3 dereceyi geçti liseden beri kullanıyorum bilgisayara bakarken falanda kullanıyorum gozluksuz bakmıyorum ekrana yakınimda birsey yok.Bazen gözlükleri bile uyduğumu bilirim unuttuğum için bence en iyisi gözlük dusunsune yanlışlıkla lensle uyduğunu.Ya mesela gözlükle uzağı çok iyi görüyorum amenna ama PC bakarken çıkarıyorum malum görüntü bulanıklaşıyor uzak gözlüğüyle yakına bakınca. Lenste de bu oluyor mu. PC bakarken lensi çıkaramazsında , gözlüğün o avantajı avr ama işte alışamadım.
Bende de miyop astıgmat var 3 dereceyi geçti liseden beri kullanıyorum bilgisayara bakarken falanda kullanıyorum gozluksuz bakmıyorum ekrana yakınimda birsey yok.Bazen gözlükleri bile uyduğumu bilirim unuttuğum için bence en iyisi gözlük dusunsune yanlışlıkla lensle uyduğunu.
GÖZLÜĞE alisirsiniz aslında biraz taksaniz ben geçen seneye kadar çerceve sap kısmı ince olanlardan kullanıyordum terleyince yazın çok kötü acitiyordu bu yıl kalın saplı aldım çok rahat.
Ben küçüktüm başladığımda lise 1 falanda belkide orta son orasını tam hatırlamıyorum belkide o yüzden çabuk alıştım.Çok istiyorum alışmayı çünkü takmamak baş ağrısı yapıyor, gazete, kitap okumak bile zor benim için kaldı ki PC başında gözlerimi mafediyorum.
Benim kalın çerçeveli zaten ince ile rahat edemedim, alışmak için çabalıyorum ama özellikle yürürken olmayan çukura düşçem gibi geliyor ve azıcık zorlukta çıkarıyorum, nasıl alışılır ki buna hani küçükten başlasaydım belki
lensle gece uyursan tabi alerji yapar air optix değil dünyanın en pahalı lensini tak yine yapışır açamazsın. gözünün hava almasını engelliyorsun tüm gün birde gece uyurken bile hava almasına izin vermiyorsun o göz ne hale gelmiştir kimbilir.Air Optix Kullanıyorum ama pek memnun değilim geceleri alerji yapıyor sabah gözlerimi açmakta zorlanıyorum...