- 27 Aralık 2015
- 70
- 26
- 34
-
- Konu Sahibi coldplay_1701
Numaraniz yanlis olculmus ya da lens kuruluk yapmis olabilir.Arkadaşlar Merhaba. Yıllardır gözlük kullanıyorum. Bugün lens aldım. Sağ gözüm astigmat 1 numara. Sol gözüm miyop 3 numara. Lensler bugün geldi taktim iyi hoş ama. Sanki ne lesn var ne gözlük var gözümde . Hiç bişey göremedim okuyamadım. Bu normal mi ? 4 5 saat sonra da baş ağrısı yaptı dayanamadım ve çıkardım. Gözlük gibi net görmem gerekmiyor mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Gözlükle gözünüzde boşluk oluyor aralık pay lens direk göze kendi gözünüz gibi oluyor alışana kadar zorluk çekersiniz markası nedir acaba lenslerin
Air optix hydraglyde .Bu sorun zamanla çözülür mü yani. Goremeyeceksem takmamim bı anlamı yok .Gözlükle gözünüzde boşluk oluyor aralık pay lens direk göze kendi gözünüz gibi oluyor alışana kadar zorluk çekersiniz markası nedir acaba lenslerin
Valla canım uyeligim var ama yıllardır siteye girmiyorum. Konuyu nasıl açtım onu bile bilmiyorum yaniNumaraniz yanlis olculmus ya da lens kuruluk yapmis olabilir.
Bu arada konunun doguma hazirlikla ne alakasi var? Tabi eger gozunuzden dogum yapmayacaksaniz
Mune sanirim konu yanlis yerde
bir hafta geçsin alışırsınız numara yanlışlığı olduğunu sanmam bendede astigmat var 5 yıl boyunca kullandım şuan yine gözlük takıyorumAir optix hydraglyde .Bu sorun zamanla çözülür mü yani. Goremeyeceksem takmamim bı anlamı yok .
Çok teşekkür ediyorum. Umarım dediğiniz gibi olur ve görürüm .siz neden gözlüğe geri döndünüz ?bir hafta geçsin alışırsınız numara yanlışlığı olduğunu sanmam bendede astigmat var 5 yıl boyunca kullandım şuan yine gözlük takıTes
Sizin için hangisi iyise o olsun.rica ederim Kabul etmedi gözlerim bir zaman sonra göz kuruluğu sorunu başladı doktor tavsiyesine uydum birazda ben havuz deniz özel günler hariç pek kullanmaz oldum İNŞALLAH yakında gözlerimi çizdireceğim tamamen kurtulacağım.
Yıllarca lens kullandım. Kullanımı alıştıktan sonra çok rahat olmasına rağmen risklidir de. Eğer lensi doğru yerleştirdiğini düşünüyorsan herhangi bir bulanıklık olmaz cam gibi görmen lazım.Arkadaşlar Merhaba. Yıllardır gözlük kullanıyorum. Bugün lens aldım. Sağ gözüm astigmat 1 numara. Sol gözüm miyop 3 numara. Lensler bugün geldi taktim iyi hoş ama. Sanki ne lesn var ne gözlük var gözümde . Hiç bişey göremedim okuyamadım. Bu normal mi ? 4 5 saat sonra da baş ağrısı yaptı dayanamadım ve çıkardım. Gözlük gibi net görmem gerekmiyor mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.
Ben ilk lens kullanmaya basladigimda evde dans etmistim insanlar gercekten bu kadar net mi goruyor diye shshhdhd bir yanlislik olmali zaten goremediginiz icin basiniz agrimis suan ben gozluk takinca basim agriyorArkadaşlar Merhaba. Yıllardır gözlük kullanıyorum. Bugün lens aldım. Sağ gözüm astigmat 1 numara. Sol gözüm miyop 3 numara. Lensler bugün geldi taktim iyi hoş ama. Sanki ne lesn var ne gözlük var gözümde . Hiç bişey göremedim okuyamadım. Bu normal mi ? 4 5 saat sonra da baş ağrısı yaptı dayanamadım ve çıkardım. Gözlük gibi net görmem gerekmiyor mu ? Yardımcı olursanız çok sevinirim.