Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bekletmedim hemen taktım12 saat solüsyonda bekletin. bir şey olmaz.
Gözünüze su filan kaçtığı oldu muBen atmıyorum. Hatta duşta bile kullanıyordum gözüme yapışana kadar.
Internette çeşme suyuyla teması çok tehlikeli diye yazı görmüştüm ben lensimi takarken bebeğim aldi çeşmenin altına attı lens kabini lensin bi tanesi çeşme suyuyla temas etti korktum bendeVallahi benim suyla yıkadığım çok oldu. Hatta zaruri durumlarda lens suyum yoksa içme suyuyla yıkayıp taktığımda oldu. Hiç sorun yaşamadım.
Bende gördüm internette solusyonla temizleyip taktım evde var aslinda yedek lensim ama takmış bulundum inşallah sorun olmazOkul zamanı uzun süre lens kullandım, kozmetik lensler daha çok.
Solüsyonu direkt gözüme sıkıp lensle yatıp uyuduğum zamanlar bolca oldu, hatta lensle havuza girdiğim ve lensin gözümde parçalandığı da oldu. (Denemeyiniz ) Ne çeşit bir umursamazlık yaşıyordum, bilmiyorum.
Yani, bir şey olmaz diyeceğim; olmaz da... Olacağı varsa da oluverir.
Korkutmak istemem de, musluk suyu - lens yüzünden gözü zarar gören insanlar da var.
Okuduğum berbat hikayeleri yazmayayım da, yenisini alın, içiniz rahat etsin. Göz yani bu.
Evet ya bu kadar sorun yapılacak bir durum değil. Benim lensim gözüme yapıştı tırnağımla kazıdım resmen. Zaten o solüsyon onu dezenfekte etmek için. Solüsyona koy sonra tekrar tak bişey olmazGözünüze su filan kaçtığı oldu mu
Rahatladim teşekkür ederimEvet ya bu kadar sorun yapılacak bir durum değil. Benim lensim gözüme yapıştı tırnağımla kazıdım resmen. Zaten o solüsyon onu dezenfekte etmek için. Solüsyona koy sonra tekrar tak bişey olmaz
Insallah teşekkürler :)Sorun olmaz yanımda solüsyon olmadığı zaman çıkarıp suyla ıslatmışlığım var
estagfirullahHiçbişey olmaz ben bazen suya tutuyodum temizlensin diye
Cahillik böyle bişey herhalde
Hayır canım yapman gerekeni yapmışsın zaten, sonuçta lens takmadan önce ellerimizi çeşme suyuyla yıkıyoruzSelam kızlar, yeri burası değil biliyorum ama içime dert oldu.
Numaralı lensim çeşme suyuyla temas etti lens solüsyonunun içine koydum elimle de ovaladim sonra tekrar taktım ama atmalı mıydım lensi? bi sorun olur mu?