Kontakt Lens Lens kullananlar?

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.050
4.167
Selam kızlar, yeri burası değil biliyorum ama içime dert oldu.
Numaralı lensim çeşme suyuyla temas etti lens solüsyonunun içine koydum elimle de ovaladim sonra tekrar taktım ama atmalı mıydım lensi? bi sorun olur mu?

Lens kullanabilenleri takdir ediyorum gercekten.Dugunumde gozlukten kurtulmak icin takayim dedim yok olmadi gözüm çıkıyordu pes ettim simdi gözlüğüm yamula yamula tv izlemeye mahkumum:KK48:

Vallahi benim suyla yıkadığım çok oldu. Hatta zaruri durumlarda lens suyum yoksa içme suyuyla yıkayıp taktığımda oldu. Hiç sorun yaşamadım.

Okul zamanı uzun süre lens kullandım, kozmetik lensler daha çok.
Solüsyonu direkt gözüme sıkıp lensle yatıp uyuduğum zamanlar bolca oldu, hatta lensle havuza girdiğim ve lensin gözümde parçalandığı da oldu. (Denemeyiniz :KK70: ) Ne çeşit bir umursamazlık yaşıyordum, bilmiyorum.
Yani, bir şey olmaz diyeceğim; olmaz da... Olacağı varsa da oluverir.

Korkutmak istemem de, musluk suyu - lens yüzünden gözü zarar gören insanlar da var.
Okuduğum berbat hikayeleri yazmayayım da, yenisini alın, içiniz rahat etsin. Göz yani bu.

Vallahi benim suyla yıkadığım çok oldu. Hatta zaruri durumlarda lens suyum yoksa içme suyuyla yıkayıp taktığımda oldu. Hiç sorun yaşamadım.
Internette çeşme suyuyla teması çok tehlikeli diye yazı görmüştüm ben lensimi takarken bebeğim aldi çeşmenin altına attı lens kabini lensin bi tanesi çeşme suyuyla temas etti korktum bende

Okul zamanı uzun süre lens kullandım, kozmetik lensler daha çok.
Solüsyonu direkt gözüme sıkıp lensle yatıp uyuduğum zamanlar bolca oldu, hatta lensle havuza girdiğim ve lensin gözümde parçalandığı da oldu. (Denemeyiniz :KK70: ) Ne çeşit bir umursamazlık yaşıyordum, bilmiyorum.
Yani, bir şey olmaz diyeceğim; olmaz da... Olacağı varsa da oluverir.

Korkutmak istemem de, musluk suyu - lens yüzünden gözü zarar gören insanlar da var.
Okuduğum berbat hikayeleri yazmayayım da, yenisini alın, içiniz rahat etsin. Göz yani bu.
Bende gördüm internette solusyonla temizleyip taktım evde var aslinda yedek lensim ama takmış bulundum inşallah sorun olmaz :KK43:

Selam kızlar, yeri burası değil biliyorum ama içime dert oldu.
Numaralı lensim çeşme suyuyla temas etti lens solüsyonunun içine koydum elimle de ovaladim sonra tekrar taktım ama atmalı mıydım lensi? bi sorun olur mu?
Hayır canım yapman gerekeni yapmışsın zaten, sonuçta lens takmadan önce ellerimizi çeşme suyuyla yıkıyoruz

bazen solüsyon olmuyor su da yoksa mecbur öyle düştügü yerden alıp takıyorum ben :) kör olacak kadar dereceler yüksek lunca göremiyom

X