- 28 Şubat 2010
- 2.430
- 3
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende lensı takar sonra krem fondoten vs makyaj olayına gecerım..tesekurler cnm avatarımdakı resım yenı tabı kafadakı peruk :)
canım tabıkı kusursuz degıl cıldım sıvılce problemım yok nadıren kızarıklık vs olur..sadece burnumda sıyahn noktalar var..eskıden gorsen makyajsız porselen gbıydı şimdı bıraz soldu..makyajda once nemlendırıcı surer ustune max factor fondötenımı yayarım..gozaltım gozkapagım dahıl..boynum ve kulak hızamada bıraz surerım..sonra ustune hafıf bronz ve sedeflı bır pudra geçerım oyle abartmadan tabıkı..allık fırçası ıle yaparım..gozkapaklarına mutlaka pudra surerım altı harıc..sonra far eyelıner rımel allık ve ruj la tamamlarım...kullandıgım fondoten bu..ayrıca loreal true matchda super kapatıcıdır..
cnm rimel ya da kalem ne olursa olsun hepsini lensini taktıktan sonra sürmen daha iyi. Ben de lens taktıntan sonra göz üstüne kalem çekiyorum ve rimel sürüyorum. Rimelin hiç bir zararı yok. Göz üstüne çekilen kalem de lensin altına girmediği sürece sorun yok.
bende lensı takar sonra krem fondoten vs makyaj olayına gecerım..tesekurler cnm avatarımdakı resım yenı tabı kafadakı peruk :)