solüsyonlarda sıcak dezenfekte icin kullanmayın diyor zararlı olabilir benden söylemesi :)ısı solüsyona zarar verebilir solüsyonda lense.göz bu şakaya gelmez diyorum ben :)
sanırım lens sıcakta genişliyor ve göze takınca soğumaya başladığında gözün şeklini alıyor göze daha rahat oturuyor.. ama bana daha çok geçici bir çözüm gibi geldi bakalım deneyip göreceğim :) artı şunu da belirtmek isterim numaralı lens kullananlar yapmasın derecesi bozulabilir belki..
dene bi bakalım bende merak ettim. benim lenslerde öle bi sorun yok çok şükür ama öğrenmekte fayda var :)
evet sevgili DECİ zaten zararlı bir yöntem olduğunu hiç düşünmüyorum bir sürü kişi uygulamış deniyip sonucu yazacağım buraya hemen :)
yanlız DECİ yi neden vurguladın onu anlamadım cnm :) dene hemen merak ettim walla :)
nikin DECİ diye öyle hitap ettim bir vurgu yok orda sen öyle anladın sanırım arkadaşım :)
büyük harfle yazılınca vurgu oluyor diye öle dedim. nys cnm sorun değil :):) germeyelim ortamı yaw :)
ben herkese ismini yazarken büyük harflerle yazıyorum zaten bunu bütün mesajlarımda görebilirsin sana ayrıca yazılmış bir vurgu yok orda yani :)
tmm cnm açıklaman için saol. malum yeni tanışıyorz tanımıorz birbirimizi öğrenmiş olduk :) buarada konudan sapmayalım. nezaman deniyceksin bu yöntemi :)
:):) benden kimseye bir vurgu bir ima gelmez merak etme sevgili DECİ :) vallahi freshlooklarımı aldım pure hazel pek memnun kaldım diyemem ama 1kere taktım henüz daha önce freshlook haresiz gri kullanmıştım hiç kaymıyordu çok rahattı ama bu pure hazelde kayma sorunu yaşadım bir dahaki takışımdan önce uygulicam bu yöntemi kesinlikle denicem umarım işe yarar ve kalıcı bir çözümdür.. soloticalarda kayma problemi yaşamadım hiç ama bu pure hazelde oldu nedense..
walla cnm solüsyonların tuttulması gereken belli bir ısı var. o ısıyı geçersen lense zarar verir bence. zaten lensin kayması göz çapıyla ilgili değilmi. çapı küçülmek ya da büyütmek bu yöntemle zor gibi biraz. enteresan. ben olsam denemem ama deneyen varmıymış ki
:):) benden kimseye bir vurgu bir ima gelmez merak etme sevgili DECİ :) vallahi freshlooklarımı aldım pure hazel pek memnun kaldım diyemem ama 1kere taktım henüz daha önce freshlook haresiz gri kullanmıştım hiç kaymıyordu çok rahattı ama bu pure hazelde kayma sorunu yaşadım bir dahaki takışımdan önce uygulicam bu yöntemi kesinlikle denicem umarım işe yarar ve kalıcı bir çözümdür.. soloticalarda kayma problemi yaşamadım hiç ama bu pure hazelde oldu nedense..
merhaba hanfendıyazıstıklarınızı gordum brownı nergıs hanımla yazıstıklarınızı okudum ıyıkı uzatmamısınz durumu he lakap yuzunden cnm nergıs hanım cok ıyı bu sıtede banada cok yardımcı oldu hepımız burda bırbırlerımızı tanımayan aynı konu hakkında knusan bıgıler edınen ınsanlarız aranızda yalnıs anlasılmalar olmasına uzuldum bıan okudumda bu arada zumrut yesılı lensın sanırım resımdekı lensınız cokkk yakışmısss.ah bende pure hazellerımden sorun yasamasaydm bende cok begenıyrdumb bnede batma kayma olmuyordu ama sadece kuruluk basladıktan snra old her ne olduysa ıste umarm kullananlara aynı sey olmas.:)