S soguklarkralicesi Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2011 334 15 16 Temmuz 2013 Konu Sahibi soguklarkralicesi #1 Lens alacağım ama öncelikle muayene olmam gerekiyor sanırım.Göz çapı ölçümü gerekiyormuş.Bunu yaptırabileceğim İstanbulda hangi hastaneler var ? yardımcı olur musunuz?
Lens alacağım ama öncelikle muayene olmam gerekiyor sanırım.Göz çapı ölçümü gerekiyormuş.Bunu yaptırabileceğim İstanbulda hangi hastaneler var ? yardımcı olur musunuz?
Sottile titan`arum Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 2.634 940 18 Temmuz 2013 Konu Sahibi soguklarkralicesi #2 Devlet hastanesi bile yapıyor bunu.. Gittiğinde lens muayenesi olmak istiyorum, çap-BC ölçtüreceğim dersen ona yönelik muayene yapıyorlar zaten..
Devlet hastanesi bile yapıyor bunu.. Gittiğinde lens muayenesi olmak istiyorum, çap-BC ölçtüreceğim dersen ona yönelik muayene yapıyorlar zaten..
S soguklarkralicesi Popüler Üye Kayıtlı Üye 20 Haziran 2011 334 15 18 Temmuz 2013 Konu Sahibi soguklarkralicesi #3 Sottile .!.: Devlet hastanesi bile yapıyor bunu.. Gittiğinde lens muayenesi olmak istiyorum, çap-BC ölçtüreceğim dersen ona yönelik muayene yapıyorlar zaten.. Genişletmek için tıkla... Daha once gıttım ancak hıc bır ıslem yapmadılar her hastanede cap olcumu yapılmadıgını soyledı doktor
Sottile .!.: Devlet hastanesi bile yapıyor bunu.. Gittiğinde lens muayenesi olmak istiyorum, çap-BC ölçtüreceğim dersen ona yönelik muayene yapıyorlar zaten.. Genişletmek için tıkla... Daha once gıttım ancak hıc bır ıslem yapmadılar her hastanede cap olcumu yapılmadıgını soyledı doktor
Sottile titan`arum Kayıtlı Üye 18 Şubat 2013 2.634 940 18 Temmuz 2013 Konu Sahibi soguklarkralicesi #4 su1907 .!.: Daha once gıttım ancak hıc bır ıslem yapmadılar her hastanede cap olcumu yapılmadıgını soyledı doktor Genişletmek için tıkla... Ben üniversite okuduğum şehirde ölçtürmüştüm canım.. Bilmiyorum ki, şaşırdım şimdi.. Hem özelde hem devlette ikisinde de ölçmüşlerdi.. İstanbulda göz muayenemi İstanbul Göz Hastanesinde yaptırıyorum, oraya gidebilirsin veya Dünya Göz`e.. (;
su1907 .!.: Daha once gıttım ancak hıc bır ıslem yapmadılar her hastanede cap olcumu yapılmadıgını soyledı doktor Genişletmek için tıkla... Ben üniversite okuduğum şehirde ölçtürmüştüm canım.. Bilmiyorum ki, şaşırdım şimdi.. Hem özelde hem devlette ikisinde de ölçmüşlerdi.. İstanbulda göz muayenemi İstanbul Göz Hastanesinde yaptırıyorum, oraya gidebilirsin veya Dünya Göz`e.. (;