Kızlar merhaba sitede bu konuya ilişkin şeyler çok okudum ama pek fazla bilgisi olan yok bende tekrar sorayım dedim . 1.5 ay önce falan kasıklarımda top gibi şeyler hissettim gittik doktora lenf nodu dedi her iki kasıgımdada varmış sol taraf daha büyükmüş 27x7 falan ama reaktif dediler dr bekleyim dedi vücutta enfeksiyon olmadıgı için antibiyotik vermedi bu hafta tekrar gittiğimizde çok minimal bir küçülme olmuş bu vakte kadar daha fazla küçülmeliydi dedi üstüne bide kilo kaybım oldu Hematolojiye sevk etti onlarda reaktif ama büyük ve kilo kaybın var dediler benim bildiğim kadarıyla reaktif kanserde görülmez ama ikiside belli olmaz dediler biyopsi oldum bildiğimiz ameliyatla çıkarttılar sonuç bekliyoruz yaşayan varsa böyle bısey süreci anlatabilir mi? Birkaç yerde de reaktiflerin sebebi bulunursa endişelenmeyiz vs diyordu yaşım da genç olduğu için doktorlar korktuklarını söylediler eğer öyle bişey varsa ilerlemesin bakalım hemen dediler benim gibi bısey yaşayan veya lenfoma atlatan varsa yazabilir mi