- 30 Nisan 2023
- 29
- 9
- 24
- Konu Sahibi handeegrbz
kızlar selam bir konuyu danışmak istiyorum size,ben yaklaşık 5-6 aydır lenf bezleri ile uğraşıyorum koltuk altımda,başka hiçbir yerimde yok ama daha önce burda da başlık açmıştım sol koltuk altımda bir şişme vardı 19*7 mm boyutunda büyüğü oval şekilli reaktif lenf nodu diğeri de 14*4 mm idi boyutu iki tane,sonra 2.5 ay ara ile yine ultrasona girdim ve orda da en büyüğü 12*4 mm,sağda da 12*5 mm olmak üzere hilusu doğal oval şekilli reaktif lenf nodu izlenmiştir diyordu meme usg de bir sorun çıkmadı,ama benim anksiyete ve takıntı huyum var maalesef ve ben bunu takıntı haline getirdim elim sürekli koltuk altıma gidiyor ve sanki şişmiş gibi hissediyorum ve ağrı da oluyor aynı zamanda psikolojik mi yoksa normal mi bilmiyorum,gittiğim doktor ve çoğu doktor da takibe gerek yok dedi ama ben yine de baktırayım diye düşündüm..başına hiç böyle bir şey gelen var mı yoksa ben mi çok takıyorum bilemedim..bu arada oynamak da şişmesini tetiklermiş galiba öyle okumuştum bir yerde,cidden dönem dönem artık bunu sürekli takmaktan çok yoruldum ve önemli bir şey midir diye sürekli bir korku oluyor içimde bilemedim yani..teşekkür ederim şimdiden hepinize