Doktora daha gitmediniz demi giderseniz bilgilerinizi paylasirmisiniz biz carsamba tekrar gidices insallahBugün çıkan kemik üstünde uzun oynuyor acıyor
Ben size cavap yazmadimmi kusura bakma oynuyor ama agrisiz galibaYazdıklarıma cevap vermiyor sunuz ki …
Benşm bu sabah çıktı köprücükteki
Boynumdakine iyi huylu demişlerdi ultrasonla bakınca
Sizinki oynuyor mu ağrılı mı
Özelden bana resim atabilirmisinBen size cavap yazmadimmi kusura bakma oynuyor ama agrisiz galiba
Dışardan çok belli değl atarımÖzelden bana resim atabilirmisin
Benim heryerşmde var yıllardır baktım orda da varmışSizinde köprücük kemiginde miydi
Gecmiş olsun peki nekadar buyuk ve arastırıldımıBenim heryerşmde var yıllardır baktım orda da varmış
Kan tahlili vs temiz biyopsi de temiz anlamadımGecmiş olsun peki nekadar buyuk ve arastırıldımı
Merhaba sizin nerelerinizde vardı lenf nodulleri ?Benim heryerşmde var yıllardır baktım orda da varmış
Merhaba nasıl oldunuzBoyun,kulak altı ve köprücük kemiğı üzerinde lenf nodullerı var şişmiş sekilde iki tanesi 20mm uzeri. Ultrason goruntusunde ilk olarak malignite dusunulmustur diyor. Bu sekil yazıp da dogru çıkan var mi. Ciddi bi enfeksiyon da olabilir dedi doktorum sormak istedim
canım lenf modülün ne oldu acaba bilgi verebilirmisin bende farkettim ama daha dr gitmedimBiyopsi olmadan kanda belli olmuyor mu ki enfeksiyon
ne yaptınız canım durum ne olduBenimde köprücük kemiğimde çıktı nohut tanesi kadar ve ağrılı