Evet evet reaktif durumdalar ve ben bugün İzmir Medicana Hastanesinde HEMOTOLOJİ bölümünden Prof. Dr’ a göründüm, ultrason sonuçlarımı ve kan tahlillerimi inceledi, ciddi bir durum olmadığını artık tüm takipleri bırakmamı söyledi, olurda eline sert gelen bir nodül olursa işte o zaman hemen bana gel dedi, bugüne kadar cerrahlardan biri hiç bir açıklama yapmasada 2 ayrı cerraha, 2 dahiliye doktoruna ve bugün de prof hematoluğa göründüm hepsi aynı şeyleri söyledi; bu kanserli nodüllerin nohut tanesi kadar başlayıp, limon kadar büyüyebileceğini ve sert yapıda olabildiklerini ve ağrısız olduklarını iletti.
Bu reaktif lenf bezelerinden bende bile var, kafana takacağın bir durum değil dedi, perşembe günü gitmiş olduğum genel cerrah 2 ay sonra tekrar ultrason görüntüsü çekelim demişti, oraya da gitmene gerek yok, tüm takipler bırakılacak artık diye özellikle belirtti.
Burada benim gibi endişe eden çok arkadaş var, ben şubat ayından beri lenf boyutlarımda değişim olacak mı büyüyecek mi diye ayda 1 ultrason kontrölüne giriyordum ve hep içimde bir korku vardı onların da tedirgin olmaması için böyle uzun uzun açıklama yapmak istedim
Son ultrason raporumun görselini de zaten biraz yukarda paylaşmıştım, o sebeple isterlerse kendi raporları ile karşılaştırma da yapabilirler ve içleri biraz daha rahat eder belki