- 25 Kasım 2014
- 884
- 948
- 34
Bitecek bizler yavrularımızla mutlu günler göreceğizKaleden benim sonuçlarım kötü geldi kemoterapi ye başladım bugün doğumumu da yaptım. İnşallah silip atıcacm hastalığı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bitecek bizler yavrularımızla mutlu günler göreceğizKaleden benim sonuçlarım kötü geldi kemoterapi ye başladım bugün doğumumu da yaptım. İnşallah silip atıcacm hastalığı
Öncelikle cok geçmiş olsun.. umarım şuanda bebeğin ve sen daha iyisinizdir.. naçizane tavsiyem Tibbil Kulub salavatini oku bol bol. Şifa salavati diye geçer. Mucizesini gören çokAllah razı olsun atlatmak zorundayım başka çarem yok
Ablamin başınada böyle bi durum geldi sonra temiz çıktı korkmayınArkadaşlar ben bir ay önce elime gelen bi kitleyle doktora gittim ve 16 haftalık hamileydim. Ultrason da sıkıntı olmadığını malignite kriteri taşıyan özellik izlenmemiştir lenf nodülü yoktur yazıyordu. Bir hafta sonra başka hastaneye gittim. Orda da kötü bişe olmadığını hamileliğe bağlı süt kanallarında çamurlaşma kanlaşma olduğunu tıkanıklık olduğunu söyledi ve aynı sonucu verdi. Ben iki hafta sonra büyüdüğünü hissettiğim için başka doktora gittim ve benden direk acil biyopsi istedi. bilgisi olan var mı bir hafta oldu biyopsi vereli yemeden içmeden kesildim uyuyamıyorum korkudan kanamam bile oldu şu an 20 haftalık hamileyim. Rapor sonucunda böyle yazıyor BİLATERAL MEME US RAPORU Sol aksiller kuyrukta ~ 12x23 mm boyutunda korteks kalınlığı asimetrik artmış LAP izlendi. Sol meme saat 3 hizasında meme başından 14 mm uzaklıkta ciltten ~ 3 mm derinlikte ~ 18x40x32 mm'lik bir alanda , bu alan inferolateralinde bu alanda ~ 15 mm uzaklıkta ~ 17x40x47 mm'lik bir alanda Doppler incelemede yoğun vasküler sinyal alınan birbiri ile ilişkili hipoekoik tübüler lezyonlar izlendi (hasta kısa sürede bu alanların hızla büyüdüğünü belirtmektedir). Sağ memede solid ya da kistik yapıda yer kaplayan lezyon ayırdedilmemiştir. Sağ aksiller alanlar tabii görünümdedir. US SONUÇ: Kategori 4c bulgular.YORUM ÖNERİ: Hastanın sol memedeki büyük olan lezyondan ve sol aksiller LAP'dan US eşliğinde kor bx önerilir.
bilem biri yorumlayabilir mi bir ay içinde çekilen üç rapor ve birisinin çok riskli görmesi mümkün mü
Malesef çoktan kanser çıktım tedavi oluyorumAblamin başınada böyle bi durum geldi sonra temiz çıktı korkmayın
Öncelikle cok geçmiş olsun.. umarım şuanda bebeğin ve sen daha iyisinizdir.. naçizane tavsiyem Tibbil Kulub salavatini oku bol bol. Şifa salavati diye geçer. Mucizesini gören çok
bebeğim iyi bende iyi olmaya çalışıyorumÖncelikle cok geçmiş olsun.. umarım şuanda bebeğin ve sen daha iyisinizdir.. naçizane tavsiyem Tibbil Kulub salavatini oku bol bol. Şifa salavati diye geçer. Mucizesini gören çok
İyileşeceksin Allah'ın izniyle sadece bu düşünceye kafanı yor iyileşicem diye. Allah herkese şifa ve sağlık versin.Bende bugün meme kanseri olduğumu öğrendim. Şaşkın haldeyim. Allah hepimizin şifasını versin
Amin inşallah. Teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinİyileşeceksin Allah'ın izniyle sadece bu düşünceye kafanı yor iyileşicem diye. Allah herkese şifa ve sağlık versin.