Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lenf kanseri..
- Konu Sahibi melyqe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?gitmedik canım atlatıyor benii deliricem.sigortasını falan bahane ediyo o istesin ben yığarım ona para sırf sağlıklı olsun ama işte.benimde göğsümde bi ağrı var memem sertleşmiş sen gitmezsen bende gitmem diyorum bu onu ikna edicek galibaayy bu vakte kadar hala gitmediniz mi? valla bu çocuk kendini değil seni kanser edecek stresten..
inşallah canım teşekkürleree doktora gitmemiş ki benimde burnum kanar halsizlik olur baş ağrılarım terlemelerim neler neler araştırıldı kansızlıktan başka bişey yok hemen kötüye yorma içini ferah tut doktora gidene kadar bişey çıkmaaz...
Siz internette okuduklariniza göre teshismi koydunuz yani
yapmayin allah askina zaten internette yazilan seyler hep felaket tellaligi gibi bisey oradan okuduklarinizla olumsuz düsünmeyin
ben koymadım teshis falan anlayın bunu lütfen korkularımı dile getirdim sadece
sevgilimde de bi hastalığın belirtileri çıkmıştı.hastaneye gitmesini istediğimde reddetmişti ve ben nerdeyse ayrılıyodum.ona "bu hayatı madem benle paylaşmak istiyosun,bu bencillik neden,arkanda bırakacaklarından korkmuyosun da o yüzden mi gitmiyosun doktora,beni de mi düşünmüyosun,sana bişey olursa bi başıma kalırım" demiştim de gitmişti.önce ikna et sevgilini.büyük bişey çıkıcağnı sanmıyorum
gitmedik canım atlatıyor benii deliricem.sigortasını falan bahane ediyo o istesin ben yığarım ona para sırf sağlıklı olsun ama işte.benimde göğsümde bi ağrı var memem sertleşmiş sen gitmezsen bende gitmem diyorum bu onu ikna edicek galiba
inşallah canım teşekkürler
ben koymadım teshis falan anlayın bunu lütfen korkularımı dile getirdim sadece
ayy o bendede var. mememde sertlik var üstüne basınca ağrıyo ama ben araştırdım meme kanserinde ağrısız oluyomuş :)))
ayy o bendede var. mememde sertlik var üstüne basınca ağrıyo ama ben araştırdım meme kanserinde ağrısız oluyomuş :)))
kanser sanmadım ama o korkuyo öyle olmasından :S benim onun için korktuğum gibi ama hala gitmiyor
sevgilimde de bi hastalığın belirtileri çıkmıştı.hastaneye gitmesini istediğimde reddetmişti ve ben nerdeyse ayrılıyodum.ona "bu hayatı madem benle paylaşmak istiyosun,bu bencillik neden,arkanda bırakacaklarından korkmuyosun da o yüzden mi gitmiyosun doktora,beni de mi düşünmüyosun,sana bişey olursa bi başıma kalırım" demiştim de gitmişti.önce ikna et sevgilini.büyük bişey çıkıcağnı sanmıyorum
inşallah canım aynı senin gibi diyorum ama daha etkili konuşmak lazım galiba
İnşallah öyle bir şey yoktur canım en başta geçmiş olsun derim...
2008-2009 Aralık-Şubat ayları arası Aynı bleirtiler bende oldu...
Aşırı uyku hali eve gelir uyurdum hemen zaman kabetmeden.
Aşırı yorgunluk
Durduk yere Ateş
Baş dönmesi Yığılma...
Ve en kötüsü boynumda lenfimdeki şişlikti...
Hemen test için randevu vs alındı.
Tab annemde senin gibi üzülerek araştırmaya koyulmuş. Annem çok fazzla anlamaz netten ben geleseye Lenf kanserini araştırıyordu silmeyi unutuyordu. Bende görüyordum. Gizli ağladığını bile duydum. Ki benm ailemde kanser hastası çok var.
Ve şükürler olsun sonuçlarım temiz çıkmıştı...
Hemen şişlikler için ultrosana girdim onlarda biiişiler çıktı ama ilgisi yok...
Demek istediğim güzel olsun diye dua et her belirtisi olan olmuyor canım...
Tekrar geçmiş olsun...
Sanırım 26 sında gitceiniz diymi?
Haberlerini beklioruz...
Aşırı yorgunluk
Durduk yere Ateş
Baş dönmesi Yığılma...
Tab annemde senin gibi üzülerek araştırmaya koyulmuş. Annem çok fazzla anlamaz netten ben geleseye Lenf kanserini araştırıyordu silmeyi unutuyordu. Bende görüyordum. Gizli ağladığını bile duydum. Ki benm ailemde kanser hastası çok var.
Tekrar geçmiş olsun...
Haberlerini beklioruz...
İnşallah öyle bir şey yoktur canım en başta geçmiş olsun derim...
Aşırı yorgunluk
Durduk yere Ateş
Baş dönmesi Yığılma...
Tekrar geçmiş olsun...
Haberlerini beklioruz...
Bir de eğer bir stresli dönemden geçiyorsa bu da etkili olabilir yani...
Ki bana göre kansızlık olabilir...
gitmedik gitmiyor doktora ama stres bitti sanki onlarda azaldı bir baş ağrısı var sadece
- 30 Kasım 2010
- 348
- 4
- 68