Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
lenf kanseri..
- Konu Sahibi melyqe
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?sağolungeçmiş olsun ALLAH şifa versın
canim benim benim babamda lenf kanseriydi ama simdi iyilesdi senede 1 dk gidiyor, tedavisi var ve yüzde 70-80 iyilesme oluyor, hemen dj gidin, erken teshis erken tedavi cok önemli...
evet canım geçmiş olsun babacığına
- 2 Aralık 2007
- 1.626
- 1.709
- 398
- 56
Dur bi dakika lenf kanseri tanısını sen mi koydun? Tam anlamadım. Tamam haklısın semptomlar bu tip bir hastalığı düşündürüyor ama inan bu tanıyı koymak hiç öyle kolay değil. Bir sürü hastalık benzer bulgular verebilir. Aşılar, viral enfeksiyonlar vs. vs. Üstelik lenfomaların onlarca alt tipi var. Anlamlı bir kısmı tedaviye çok iyi yanıt veriyor. Bir an önce bir hematolog ve biyopsi için genel cerrahtan randevu alın. Hem bu korkuyla yaşanmaz, hem de geçen süre aleyhinize. Geçmiş olsun.
ben koymadım canım öyle bi baktım netten erkek arkadaşımı doktor için ikna etmek zor biraz o yüzden çok korktum :S teşekkürler hala ikna çalışmalarındayım ama sanırım 26sından önce gidemiycezDur bi dakika lenf kanseri tanısını sen mi koydun? Tam anlamadım. Tamam haklısın semptomlar bu tip bir hastalığı düşündürüyor ama inan bu tanıyı koymak hiç öyle kolay değil. Bir sürü hastalık benzer bulgular verebilir. Aşılar, viral enfeksiyonlar vs. vs. Üstelik lenfomaların onlarca alt tipi var. Anlamlı bir kısmı tedaviye çok iyi yanıt veriyor. Bir an önce bir hematolog ve biyopsi için genel cerrahtan randevu alın. Hem bu korkuyla yaşanmaz, hem de geçen süre aleyhinize. Geçmiş olsun.
sağol canımçok geçmiş olsun canım yüreğini ferah tut
önce sakin ol internetten teşhis koymak ne kadar doğru kendini üzmeden önce bunu düşün sonra lenf kanseri zaten tedavi edilebilir ve sanıyorum, duyduğum kadarıyla atlatılan bir hastalık...dilerim korktuğun gibi olmaz
teşekkür ederimm
Tüm belirtiler onu gösterse bile bu kadar kötü düşünmeyin.
Bambaşka bir şey olabilir, önemsiz bir şey çıkabilir.
Doktor teşhisi olmadan kanser olduğuna inandırıyorsunuz sanki kendinizi.
Endişelenmekte haklısınız tabii, keşke hemen yarın doktora gitmeye ikna edebilseniz...
O neden ihmal ediyor ki böyle kendisini...
Allah şifa versin, umarım önemli bir durum yoktur.
Endişelenmekte haklısınız tabii, keşke hemen yarın doktora gitmeye ikna edebilseniz...
- 27 Nisan 2011
- 1.189
- 1.137
- 248
geçen sabah kızımla uyandık, bir gün öncesinden yorgun olduğu için geç uyandı, ve sanırım bu yüzden gözlerinde şişlik vardı. kahvaltıdan sonra biraz nette dolaşayım dedim. çocuklarda gözlerde şişlik falan yazıp arıyorum. karşıma sürekli böbrek rahatsızlıkları çıkıyor. eyvah deyip doktorumuzu aradım. doktorumuz soruyor ; ayaklarında şişlik var mı? - ııı var galiba yanii var.- idrara çıkması azaldımı?-ııı azaldı biraz galiba :)) adam ne sorduysa ben evet var diyorum :) acil muayenehaneme getir dedi. evden nasıl çıkıp gittim hatırlamıyorum bile. acil bizi aldı hani diyor nerde şişlik :) e yokmuymuş... bana var gibi gelmişti ama :) bırak artık şu internet doktorculuğunu diye bir güzel paylandım... yani canım eminim sen şimdi okudukça aa bu da var bu da var diyorsun. ama bir çoğu sana öyle geliyor olabilir. tabi ki ihmal etmeyin ama bu denli negatif düşünüp negatifi çekme kendine...
o hep böyledir önemsemez kendini inanın her ögün ne yemiş ne etmiş sorarım sormasam söylemesem aklına gelmicek yemek yemek.ben uyarmasam yorcak kendini iyice.hasta muamelesinden hoşlanmıyo ama sağlığı şu an çok bozuk allahım kimseye vermesin bu düşünceleri bu derdi bişey bilememk çok zor bekliyoruz bakalımTüm belirtiler onu gösterse bile bu kadar kötü düşünmeyin.
geçen sabah kızımla uyandık, bir gün öncesinden yorgun olduğu için geç uyandı, ve sanırım bu yüzden gözlerinde şişlik vardı. kahvaltıdan sonra biraz nette dolaşayım dedim. çocuklarda gözlerde şişlik falan yazıp arıyorum. karşıma sürekli böbrek rahatsızlıkları çıkıyor. eyvah deyip doktorumuzu aradım. doktorumuz soruyor ; ayaklarında şişlik var mı? - ııı var galiba yanii var.- idrara çıkması azaldımı?-ııı azaldı biraz galiba :)) adam ne sorduysa ben evet var diyorum :) acil muayenehaneme getir dedi. evden nasıl çıkıp gittim hatırlamıyorum bile. acil bizi aldı hani diyor nerde şişlik :) e yokmuymuş... bana var gibi gelmişti ama :) bırak artık şu internet doktorculuğunu diye bir güzel paylandım... yani canım eminim sen şimdi okudukça aa bu da var bu da var diyorsun. ama bir çoğu sana öyle geliyor olabilir. tabi ki ihmal etmeyin ama bu denli negatif düşünüp negatifi çekme kendine...
öyle yapmaya çalışıyorum allahım nolur düzelsin artık herşey sevgilim eskisi gibi olsun
ay benimde boynumda az önce mercimek kadar bi şişlik gördüm. belkide böcek ısırığı ama hemen yrn doktora gidicem
git canım geciktirme
bugün konuştuk bu konuyu.tedaviler neler falan dedi kemoterapidir heralde dedim.bilmiyorum tam doktormuşum gibi bana soruyo bide salak sinir etti beni bugün doktora gidicez dimi dedim.lafı cevirdi gelince yüzyüze konuşalım dedi.kemoterapide nası ters olcamı biliyon dedi.sanki gerçekten kanser tövbe tövbe yaaa @@@@@@@@@@@@ gıcıkk oldumm.ooofff.gitcenmi gitmicenmi bana cevap vr diyorum konuşcaz diyo.sen bilirsin dedim doktor için söz vermiştin ister tut ister tutma sen bilirsin dedim.bu sıkıntıyı bana yasatmaya ne hakkı var oooooooooooooooooooooooooofffffffffffffffffffffffffff
teşhisi koydunuz tedaviye de başlayın tam olsun
ok !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95::95:
Canım bu çocuğun annesi babası yok mu ?
Oğullarının sağlığının bozulduğunu veya kilo kaybettiğini,halsizleştiğini farketmiyorlar mı ?
Acaba sana mı nazlanıyor erkek arkadaşın ?
canım erkek arkadaşım şehir dışında okuyor ailesi burda kuzeniyle birlikte okuyo o yüzden bilmiyorlar belki ordaki psikolojisinden herşey bakalım gelsin gidicez inşallahh döneklik yapıp beni delirtmezse :95:
geçmiş olsun ama gereksiz evham yapıyorsunuz bence.fazla abartmışsınız.siz böyle davranırsanız erkek arkadaşınız ne yapsın? allah korusun her şey insanlar için ama burun kanamasının bir çok sebebi olabilir.vucudunun her yeri beze ile dolu insanlar var ama sadece beze oluyor bunlar.asıl önemli olan kasık,koltuk altı,boyun gibi lenflerin bulunduğu bölgelerdir.bir kan tahlilinde de kendini belli eder zaten.bu kadar evham yapmayın kötü düşünmeyin her şey insanlar için.benim kuzenim lenf kanserinden öldü 21 yaşında yaşayanıda çok ölenide. ama her midesi bulanan hamile olmadığı gibi her burnu kanayanda lenf kanseri değil.sağlık ocağına bile gidip bir kan verse kan sayımı yaptırsa bile orada cıkan değerlerden az çok bilgi sahibi olunabilir. tabi normal çıktı diyede tamamen bırakmak doğru değil. sıkmayın canınızı kötü düşünmeyin geçmiş olsun...
geçmiş olsun ama gereksiz evham yapıyorsunuz bence.fazla abartmışsınız.siz böyle davranırsanız erkek arkadaşınız ne yapsın? allah korusun her şey insanlar için ama burun kanamasının bir çok sebebi olabilir.vucudunun her yeri beze ile dolu insanlar var ama sadece beze oluyor bunlar.asıl önemli olan kasık,koltuk altı,boyun gibi lenflerin bulunduğu bölgelerdir.bir kan tahlilinde de kendini belli eder zaten.bu kadar evham yapmayın kötü düşünmeyin her şey insanlar için.benim kuzenim lenf kanserinden öldü 21 yaşında yaşayanıda çok ölenide. ama her midesi bulanan hamile olmadığı gibi her burnu kanayanda lenf kanseri değil.sağlık ocağına bile gidip bir kan verse kan sayımı yaptırsa bile orada cıkan değerlerden az çok bilgi sahibi olunabilir. tabi normal çıktı diyede tamamen bırakmak doğru değil. sıkmayın canınızı kötü düşünmeyin geçmiş olsun...
sağol canım evham yaptığımı ona belli etmiyorum zaten beni tek üzen kendini bu kadar ihmal etmesi