lenf kanseri..

stresten dolayı olabilir bu şikayetleri.zaten emin ol gerçekten büyük şikayetleri olsaydı kendiside giderdi.birazda naz yapıyor besbelli.

stresten dolayı olabilir bu şikayetleri.zaten emin ol gerçekten büyük şikayetleri olsaydı kendiside giderdi.birazda naz yapıyor besbelli.

naz yapıcak biri değil gerçekten üzülmemi istemez.doktora gitmemesinin sebebide o çok üzülürüz kötü bişey çıkarsa diye ve hasta muamelesi görmeyi sevmiyor :S

naz yapıcak biri değil gerçekten üzülmemi istemez.doktora gitmemesinin sebebide o çok üzülürüz kötü bişey çıkarsa diye ve hasta muamelesi görmeyi sevmiyor :S

Sanmıyorum ki sizi üzmemek adına hayatını tehlikeye atsın. Şayet sizi üzmek istemiyorsa gitmeli doktora. Allah korusun sonrasında daha çok üzülebilirsiniz.
Hayatını hiçe saymasına göz yummuyorsunuz zaten ama doktora gerekirse kolundan çekerek götürün. Ama götürün!

atar.ama bilmiyor evet böyle daha çok üzüyor beni.bunu ona anlatıcam evet gerekirse dediğiniz gibi yapıcam

canim anlattiklarin cok uzucu gercekten icim titredi, dilerim sandigin gibi degildir,

bu konuda bu forumda ogrenebilecegin en net bilgi bence erken teshisin onemli oldugu. bu yuzden sevgilini ne yap et biranonce doktora gotur. sinav minav bosver hayatta bu tarz seylerin herzaman telafisi olur ama hastaliklarin olmaz.
seni korkutmaya calisiyorum sanma sadece biranonce doktora gidin demeye calisiyorum.

buarada nacizane bildiklerimi yazayim canim
sinirlendiginde uzuldugunde bas agrisiyla beraber burun kanamasi oluyorsa hipertansiyonu da olabilir sevgilinin. boyle oluyordu cevremde genc yasta da olsa tansiyon yukseldiginde bas agrisiyla beraber burun kanamasi gorulebiliyor.

yorgunlugu gece terlemesi bunlar biraz tuhaf ama illa kanser olmasi gerekmiyor iyi huylu tumorler de boyle seyler yapabiliyor cevreden gordugumuz kadariyla.
yine de nolur nolmaz diyip sen sevgilini doktora gotur canim zorla da olsa.
insallah kotu birsey cikmaz,
dualarimiz sizle olsun.

bizim biyerlerden bişeyler okuyup belirtilerin hepsi bizde var evet biz kesin hastayız ya da öyle kabul etmemiz gerçeğin bu olduğunu göstermez bir hekime gidersiniz o gerekli tetkikleri yapar tanısını koyar o zaman budur deriz sonra tedavisi varsa yapılır ama kesinleşmeden bu kadar sıkıntı yapmayın insanlar sıkıntılı zamanlarında vücutları çeşitli tepkiler verebilir

teşekkür ederim canım bende öyle yapmaya çalışıyorum

haklısınız ama sıkıntı yapmamak elde değil

Birçok rahatsızlığın belirtisi birbirine benzeyebiliyor, umarım kötü bişey çıkmaz

tatlım ya strestendir ,benim bi arkadaşımda koltuk altında fındık büyüklüğünde bezeler çıktı oda internete yazıp bakmış göğüs kanseri belirtisi yazıyomuş arkadaşımda bayağı korkmuştu,sonra doktora gitti stresten olmuş..yani stres herşeyin başı sende kafana takmamaya çalış,yapabileceğin tek şey dua etmek cnm

Güzelim, bazı belirtilere bakıp netten araştırarak bi sonuca varabilseydik ben şimdiye en kötü 8 defa ölmüştüm.
Kendini sıkma bu kadar.... bak sınava gireceksiniz.
Sen bizzat bu sınavın insanda yarattığı stresin ne kadar güçlü ve stresin insanı nasıl alt üst ettiğini bilmiyor musun.

Bu stres öyle feci bişey ki insanda her türlü emareyi veriyor ortada hiçbir şey yokken.
İçini ferah tut, doktorunuza elbette gidin ama ben sınav ertesi bu belirtilerin bir çoğunun ortadan kalkacağına inanıyorum.

teşekkür ederim canım bende öyle yapmaya çalışıyorum

evet çok büyük stres altındayız bir yıl daha kalmak burda çok feci olucak bizim için yine ayrı kalabiliriz bu yüzden.sınav ayrı bi şehirde ailesi olmadan yasaması falan bende bunlara bağlayıp nedeni üzülmemk istiyorumm

cnm inan okurken tüylerim diken diken oldu ama bazen belirtiler uysada çıkan sonuç farklıdır iyi düşün iyi olsun ki inş sadece migren kan eksikliğidir üzme kendini sen dik ol ki sewglinde sende destek alsın

cnm inan okurken tüylerim diken diken oldu ama bazen belirtiler uysada çıkan sonuç farklıdır iyi düşün iyi olsun ki inş sadece migren kan eksikliğidir üzme kendini sen dik ol ki sewglinde sende destek alsın

ah ah gelmesine 4 gün kaldı inşallah gözümün önünde olucak bebeğim gibi bakıcam ona dik duruyorum canım sağol

Kaç aydır bezeleri mevcut ? Mesela benim ilk çıktıklarında mm boyutundaydı doktora gittim ve kanser olabilir dendi biyopsi istendi..cm ye ulaşınca tehlikeli oluyor dendi..Aradan 6-7 ay geçti ve son kontrolümde 2 cm boyutundaydı..Gece terlemem ara ara vardı yorgunluk da vardı tekrar doktora gittim kan değerlerime bakıldı..Madem içinin ferahlamasını istiyor LDH ve ASO değerlerine bir baktırsın..ASO yüksekse büyük bi ihtimal enfeksiyondandır ama LDH yüksekse lenfoma ihtimali vardır..Ben artık kendim için araştırmaktan lenf bezi kanseri doktoru olabilirim :)

Ayrıca uzun süreli bezeleri mevcutsa yani benimkiler gibi ve dışa vurmamışsa sorun yok..Yüzündeki bi sivilcenin iltahap kapması bile lenf bezlerini şişiriyor..Burnunda kemik yada et varsa ve rahat nefes alamıyorsa ağzından aldığı hava da mikrop kapıp lenf bezlerinin şişmesine sebeb olabiliyor..Çünkü burnundan nefes alınca burun kılları temiz ve pis havayı ayırıp temizini vücudumuza gönderiyor..Burundan nefes alamayınca haliyle ne var ne yoksa havada ağzımızdan boğazımıza yapışmasını sağlıyoruz..

Yediği et,bulunduğu ortam ne kadar temiz ? Eğer temizliğine çok dikkat etmiyorsa heryerden et vs yiyorsa yine bu ASO değerini yükseltip enfeksiyon kapmasına sebeb olabilir..

Dediğim gibi dışa vurmamışsa pek korkmayın..Çünkü lenf kanserlerinin ilk belirtisi dışa misket gibi vuran bezeler..

Ayrıca KAŞINTI da en büyük belirtisi canım aklında bulunsun

Geçmiş olsun

teşekkür ederim bilgileriniz için bakalım doktora gidicez anlıycaz

Halaa gitmediniz miiii? Ben 18inde gidersiniz diye beklemiştim, elinizi çabuk tutun. Bizi de haberdar edin. Umuyorum kötü bir şey çıkmaz.

ay canım ya çok üzüldüm inşallah kötü bişey çıkmaz :2:

Son düzenleme:
Halaa gitmediniz miiii? Ben 18inde gidersiniz diye beklemiştim, elinizi çabuk tutun. Bizi de haberdar edin. Umuyorum kötü bir şey çıkmaz.
bana kalsa 18inde gitmiştik ama sınavın geçmesini bekliyo kendisi :S 25inde bitcek sınav 26sında tutcam yakasından götürcem
ay canım ya çok üzüldüm inşallah kötü bişey çıkmaz :2:

sağol canımm inşallahh

canım kötü düşünme ya belki çıkmaz benim de erkek arkadaşımın çok başı ağrıyor ara ara doktora falan gitti kaç kere boyun düzleşmesi demiş doktor sonunda beze olması da birşey ifade etmez benimkinde ondan da vardı herşey var:)böyle resmen küçük misket şeklinde bir kitle yağ bezesi çıktı o da bir de öyle bir hastalık çıksa bile lenf kanseri çok tehlikeli bir kanser türü değil şimdiden canını sıkma bunları düşünüp umarım birşey çıkmaz

teşekkür ederim canım atlatıyor gene beni sinirleniyorumm :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…