meraba
şu an o kadar doldum ki hüngür hüngür ağlıyorum.sevgilimle çok zor kavuştuk.kavuştukta denemez 1 yılda sadece iki ay beraber olabildik.bazı problemlerden dolayı o başka şehre taşındı.sağlık problemleri bu süreç içinde çok arttı.yazın migrenle başlayan süreç burun kanamalarını ardından getirdi.o kadar kanıyoki.her tartışmamızda.her üzüldüğünde,her baş ağrısı şiddetlendiğinde.hiç bir hap baş ağrısını kesmedi.doktora zorla gitti zaten.sadece 1 kere.ordada migren olduğunu öğrendik.bana söylediği doğruysa tabi.sonra durup dururken üşümeleri başladı.fazla kan kaybına verdik.en son hastaneye kaldırılınca serum verdiler o üşümeler azaldı.yorgunluk desen hat safhada.okuldan eve zor yürüyor benim yorgunluk nedir bilmez sevgilimbu arada gece terlemeleri başladı.çok fazla terlediğini söylüyor.bu gece arkadaşına mesaj atarken aynı anda benlede mesajlaşıyordu.''doktora gidicem zaten ama sınavdan sonra.kesin bişey çıkacak eminim.melyqeninde sınavı bozulsun istemiyorum'' yazmış.o kadar kötü oldum ki.aylardır yalvarıyorum doktora git diye.geçiştiriyo.bugün öyle yazınca biraz tartıştık.o böyle hasta muamelesi görmeyi sevmiyor.o yüzden doktora gitmek istemiyor.ama ikna ettim ayın 26sında doktora gidicez.nettede bi araştırma yaptım sevgilimde olan belirtilere lenf kanseri çıktı beze varmı vücudunda dedim baldırlarında falan varmış sanırım.ne kadardır dedim 2aydır dedi çok kötüyümmmm kanserse ona bişey olursa ben nasıl dayanırımmmmmmmmmmmm
sakin olmaya çalışıyorum doktora gitmeye ikna oldu tam mutlu olucaz artık gelicek kavuşcaz derken bu çıktıüzülme canım yaa belki vardır bir çözüm yolu yok mu tedavisi falan hem lenf kanseri olmayabilir de bu sadece senin düşüncen. doktora götürmeye ikna et bence en kısa sürede sakin ve soğuk davran yoksa herşey birbirine karışır işin içinden çıkamazsın
korkma canım,benim bir arkadasım bu hastalıgı atlattı.genc olmak da cok büyük bir avantaj.hem daha dur bakalım ne oldugunu bilmiyoruz ki..benim de gögsümde kitleler cıktı cok korktum acaba kanser miyim diye gecelerce uyku uyuyamadım ama iyi huylu kitlelermiş.herşeyi hemen kötüye yormamak lazım
cok yanlış yapmıs ya gercekten onemlı bı rahatsızlıgı varsa ve zaman cok onemlıyse hızlı tedavı ayrıca sana bu korkuyu yasatmayada hakkı yok bence sart koymalısın ya gıderız doktora yada konusmıycam senle dıye
sakin olmaya çalışıyorum doktora gitmeye ikna oldu tam mutlu olucaz artık gelicek kavuşcaz derken bu çıktıbelirtiler tamamen uyuyor
inşallah değildirarkadaşın kolaymı atlatmıştı
bizim içinde çok zor olucak bööyle bişey varsa üniversiteye hazırlanıyoruz ama umrumda değil şu an 1 yıl 2yıl kaç yıl olursa olsun o iyileşmeden hi bişey düşünememameliyat olmustu yayılmıstı,sonra da kemoterapi gördü yaklasık 1 yıl zorlu bi sürecten gecti ama suanda gayet iyi durumda...
sakin olmaya çalışıyorum doktora gitmeye ikna oldu tam mutlu olucaz artık gelicek kavuşcaz derken bu çıktıbelirtiler tamamen uyuyor
inşallah değildirarkadaşın kolaymı atlatmıştı
bizim içinde çok zor olucak bööyle bişey varsa üniversiteye hazırlanıyoruz ama umrumda değil şu an 1 yıl 2yıl kaç yıl olursa olsun o iyileşmeden hi bişey düşünememkötü düşünmekkk istemiyorum şu an amam yapamıyorum
26sını beklemeden ikna edin.Neredeyse 1 ay var.Allah göstermesin, ama ihtimali bile düşünürsek bir ayda hastalık ilerlemeden, diğer evrelere geçmeden erken teşhis için allem edin kallem edin götürün.
Siz elinizden gelenin en iyisini yapın da gene de gönlünüzü olumlu tutun, vesvese yapmayın.İnşallah bu ihtimal gerçekleşmez.
teşekür ederimolsun yinede kesin olan birşey değil sonuçta her zaman olumlu düşün umarım yoktur birşey sağlıklı olması dileğiyle...
bir an önce gitsin ama,bu öyle bi hastalık ki belirtiler vermeye basladıgında herşey için geç olabiliyor,belirti yokken de kimse kontrol olmaya doktora gideyim demiyor.nefret ediyorum şu hastalıktan düşmanımın başına vermesin Allah..
teşekür ederim
demeyin öyle belki yaşım küçük ama onu çok derinden seviyorum çok bekledim hiç başımızdan dert eksik olmadı zaten aminnn kimsenin başına vermesinn
kötü düşünme,bu korkularını da ona yansıtma.belki de cok alakasız basit birşey.basit bir bahar alerjisi belki de.umarım öyle bişeydir.kendi kendimize internetten edindigimiz bilgilerle teşhis koyarsak ohooo hepimiz ölelim direk :)
Daha önce doktora gitmiş, serum vermişler ya, o zaman tahlil yapmamışlar mıydı canım?
Allah esirgesin, İnşaallah gelip geçici bir rahatsızlıktır.
Demeye dilimizin varmadığı hastalıksa bile tedavi edilebiliyor artık.
Sağlığına kavuşmuş sanatçıları biliyoruz. Rabbim yüzünüzü güldürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?