• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lenf kanseri..

melyqe

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2010
461
0
46
İsviçre
meraba
şu an o kadar doldum ki hüngür hüngür ağlıyorum.sevgilimle çok zor kavuştuk.kavuştukta denemez 1 yılda sadece iki ay beraber olabildik.bazı problemlerden dolayı o başka şehre taşındı.sağlık problemleri bu süreç içinde çok arttı.yazın migrenle başlayan süreç burun kanamalarını ardından getirdi.o kadar kanıyoki.her tartışmamızda.her üzüldüğünde,her baş ağrısı şiddetlendiğinde.hiç bir hap baş ağrısını kesmedi.doktora zorla gitti zaten.sadece 1 kere.ordada migren olduğunu öğrendik.bana söylediği doğruysa tabi.sonra durup dururken üşümeleri başladı.fazla kan kaybına verdik.en son hastaneye kaldırılınca serum verdiler o üşümeler azaldı.yorgunluk desen hat safhada.okuldan eve zor yürüyor benim yorgunluk nedir bilmez sevgilim :14: bu arada gece terlemeleri başladı.çok fazla terlediğini söylüyor.bu gece arkadaşına mesaj atarken aynı anda benlede mesajlaşıyordu.''doktora gidicem zaten ama sınavdan sonra.kesin bişey çıkacak eminim.melyqeninde sınavı bozulsun istemiyorum'' yazmış.o kadar kötü oldum ki.aylardır yalvarıyorum doktora git diye.geçiştiriyo.bugün öyle yazınca biraz tartıştık.o böyle hasta muamelesi görmeyi sevmiyor.o yüzden doktora gitmek istemiyor.ama ikna ettim ayın 26sında doktora gidicez.nettede bi araştırma yaptım sevgilimde olan belirtilere lenf kanseri çıktı :14::14::14::14: beze varmı vücudunda dedim baldırlarında falan varmış sanırım.ne kadardır dedim 2aydır dedi :14::14::14: çok kötüyümmmm kanserse :14: ona bişey olursa :14: ben nasıl dayanırımmmmmmmmmmmm :43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::1 4::14::14::14::14::14:

Son düzenleme:
meraba
şu an o kadar doldum ki hüngür hüngür ağlıyorum.sevgilimle çok zor kavuştuk.kavuştukta denemez 1 yılda sadece iki ay beraber olabildik.bazı problemlerden dolayı o başka şehre taşındı.sağlık problemleri bu süreç içinde çok arttı.yazın migrenle başlayan süreç burun kanamalarını ardından getirdi.o kadar kanıyoki.her tartışmamızda.her üzüldüğünde,her baş ağrısı şiddetlendiğinde.hiç bir hap baş ağrısını kesmedi.doktora zorla gitti zaten.sadece 1 kere.ordada migren olduğunu öğrendik.bana söylediği doğruysa tabi.sonra durup dururken üşümeleri başladı.fazla kan kaybına verdik.en son hastaneye kaldırılınca serum verdiler o üşümeler azaldı.yorgunluk desen hat safhada.okuldan eve zor yürüyor benim yorgunluk nedir bilmez sevgilim :14: bu arada gece terlemeleri başladı.çok fazla terlediğini söylüyor.bu gece arkadaşına mesaj atarken aynı anda benlede mesajlaşıyordu.''doktora gidicem zaten ama sınavdan sonra.kesin bişey çıkacak eminim.melyqeninde sınavı bozulsun istemiyorum'' yazmış.o kadar kötü oldum ki.aylardır yalvarıyorum doktora git diye.geçiştiriyo.bugün öyle yazınca biraz tartıştık.o böyle hasta muamelesi görmeyi sevmiyor.o yüzden doktora gitmek istemiyor.ama ikna ettim ayın 26sında doktora gidicez.nettede bi araştırma yaptım sevgilimde olan belirtilere lenf kanseri çıktı :14::14::14::14: beze varmı vücudunda dedim baldırlarında falan varmış sanırım.ne kadardır dedim 2aydır dedi :14::14::14: çok kötüyümmmm kanserse :14: ona bişey olursa :14: ben nasıl dayanırımmmmmmmmmmmm :43::43::43::43::43::43::43::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14::14:

:50::50::50: üzülme canım yaa belki vardır bir çözüm yolu yok mu tedavisi falan hem lenf kanseri olmayabilir de bu sadece senin düşüncen. doktora götürmeye ikna et bence en kısa sürede sakin ve soğuk davran yoksa herşey birbirine karışır işin içinden çıkamazsın :19:

korkma canım,benim bir arkadasım bu hastalıgı atlattı.genc olmak da cok büyük bir avantaj.hem daha dur bakalım ne oldugunu bilmiyoruz ki..benim de gögsümde kitleler cıktı cok korktum acaba kanser miyim diye gecelerce uyku uyuyamadım ama iyi huylu kitlelermiş.herşeyi hemen kötüye yormamak lazım:40:

cok yanlış yapmıs ya gercekten onemlı bı rahatsızlıgı varsa ve zaman cok onemlıyse hızlı tedavı ayrıca sana bu korkuyu yasatmayada hakkı yok bence sart koymalısın ya gıderız doktora yada konusmıycam senle dıye

:50::50::50: üzülme canım yaa belki vardır bir çözüm yolu yok mu tedavisi falan hem lenf kanseri olmayabilir de bu sadece senin düşüncen. doktora götürmeye ikna et bence en kısa sürede sakin ve soğuk davran yoksa herşey birbirine karışır işin içinden çıkamazsın :19:
sakin olmaya çalışıyorum doktora gitmeye ikna oldu tam mutlu olucaz artık gelicek kavuşcaz derken bu çıktı :14: belirtiler tamamen uyuyor :14:
korkma canım,benim bir arkadasım bu hastalıgı atlattı.genc olmak da cok büyük bir avantaj.hem daha dur bakalım ne oldugunu bilmiyoruz ki..benim de gögsümde kitleler cıktı cok korktum acaba kanser miyim diye gecelerce uyku uyuyamadım ama iyi huylu kitlelermiş.herşeyi hemen kötüye yormamak lazım:40:

inşallah değildir :14: arkadaşın kolaymı atlatmıştı :14:

cok yanlış yapmıs ya gercekten onemlı bı rahatsızlıgı varsa ve zaman cok onemlıyse hızlı tedavı ayrıca sana bu korkuyu yasatmayada hakkı yok bence sart koymalısın ya gıderız doktora yada konusmıycam senle dıye

yapamıyorum bunu :14: beni düşünüyor daha çok üzülmiyim diye yapıyor ama mahvoluyorum :14: zaman kaybettiysek kendimi hiç affedemem :14:

sakin olmaya çalışıyorum doktora gitmeye ikna oldu tam mutlu olucaz artık gelicek kavuşcaz derken bu çıktı :14: belirtiler tamamen uyuyor :14:

ameliyat olmustu yayılmıstı,sonra da kemoterapi gördü yaklasık 1 yıl zorlu bi sürecten gecti ama suanda gayet iyi durumda...

ameliyat olmustu yayılmıstı,sonra da kemoterapi gördü yaklasık 1 yıl zorlu bi sürecten gecti ama suanda gayet iyi durumda...
bizim içinde çok zor olucak bööyle bişey varsa üniversiteye hazırlanıyoruz ama umrumda değil şu an 1 yıl 2yıl kaç yıl olursa olsun o iyileşmeden hi bişey düşünemem :14: kötü düşünmekkk istemiyorum şu an amam yapamıyorum :14:

26sını beklemeden ikna edin.Neredeyse 1 ay var.Allah göstermesin, ama ihtimali bile düşünürsek bir ayda hastalık ilerlemeden, diğer evrelere geçmeden erken teşhis için allem edin kallem edin götürün.

Siz elinizden gelenin en iyisini yapın da gene de gönlünüzü olumlu tutun, vesvese yapmayın.İnşallah bu ihtimal gerçekleşmez.

olsun yinede kesin olan birşey değil sonuçta her zaman olumlu düşün umarım yoktur birşey sağlıklı olması dileğiyle...

bizim içinde çok zor olucak bööyle bişey varsa üniversiteye hazırlanıyoruz ama umrumda değil şu an 1 yıl 2yıl kaç yıl olursa olsun o iyileşmeden hi bişey düşünemem :14: kötü düşünmekkk istemiyorum şu an amam yapamıyorum :14:

bir an önce gitsin ama,bu öyle bi hastalık ki belirtiler vermeye basladıgında herşey için geç olabiliyor,belirti yokken de kimse kontrol olmaya doktora gideyim demiyor.nefret ediyorum şu hastalıktan düşmanımın başına vermesin Allah..

26sını beklemeden ikna edin.Neredeyse 1 ay var.Allah göstermesin, ama ihtimali bile düşünürsek bir ayda hastalık ilerlemeden, diğer evrelere geçmeden erken teşhis için allem edin kallem edin götürün.

Siz elinizden gelenin en iyisini yapın da gene de gönlünüzü olumlu tutun, vesvese yapmayın.İnşallah bu ihtimal gerçekleşmez.

18inde buraya gelecek 19unda sınavımız var ve 25inde var sınavdan önce kesinlikle gitmek istemiyor :14: biraz sakinleştirip ikna etmem lazım :14: ama üzmeden onu nasıl yapıcam bilemiyorum :50:

olsun yinede kesin olan birşey değil sonuçta her zaman olumlu düşün umarım yoktur birşey sağlıklı olması dileğiyle...
teşekür ederim :14:
bir an önce gitsin ama,bu öyle bi hastalık ki belirtiler vermeye basladıgında herşey için geç olabiliyor,belirti yokken de kimse kontrol olmaya doktora gideyim demiyor.nefret ediyorum şu hastalıktan düşmanımın başına vermesin Allah..

:14: demeyin öyle belki yaşım küçük ama onu çok derinden seviyorum çok bekledim :14: hiç başımızdan dert eksik olmadı zaten :14: aminnn kimsenin başına vermesinn :14:

teşekür ederim :14:

:14: demeyin öyle belki yaşım küçük ama onu çok derinden seviyorum çok bekledim :14: hiç başımızdan dert eksik olmadı zaten :14: aminnn kimsenin başına vermesinn :14:

kötü düşünme,bu korkularını da ona yansıtma.belki de cok alakasız basit birşey.basit bir bahar alerjisi belki de.umarım öyle bişeydir.kendi kendimize internetten edindigimiz bilgilerle teşhis koyarsak ohooo hepimiz ölelim direk :)

kötü düşünme,bu korkularını da ona yansıtma.belki de cok alakasız basit birşey.basit bir bahar alerjisi belki de.umarım öyle bişeydir.kendi kendimize internetten edindigimiz bilgilerle teşhis koyarsak ohooo hepimiz ölelim direk :)

evet haklısınız ama insan sevdiği birileri olunca deli gbi korkuyor :( çok aşırı sinirli biri umarım sadece sinire bağlı bişeydir :( yalvarıyorum rabbime :(

Daha önce doktora gitmiş, serum vermişler ya, o zaman tahlil yapmamışlar mıydı canım?
Allah esirgesin, İnşaallah gelip geçici bir rahatsızlıktır.
Demeye dilimizin varmadığı hastalıksa bile tedavi edilebiliyor artık.
Sağlığına kavuşmuş sanatçıları biliyoruz. Rabbim yüzünüzü güldürsün.

Daha önce doktora gitmiş, serum vermişler ya, o zaman tahlil yapmamışlar mıydı canım?
Allah esirgesin, İnşaallah gelip geçici bir rahatsızlıktır.
Demeye dilimizin varmadığı hastalıksa bile tedavi edilebiliyor artık.
Sağlığına kavuşmuş sanatçıları biliyoruz. Rabbim yüzünüzü güldürsün.

gitti canım fakat sanırım sadece baygın olduğu için kendine gelebilsin diye serum verdiler galiba.kendi gitmedi zaten kuzeni eve gelince baygın görmüş hemen kaldırmış bilmiyorum test yaptımı.kuzeninin bana dediğine göre çok aşırı sinirdenmiş burun kanması bunu biz biliyoruz zaten ne zaman üzülse burnu kanıyor ama gece terlemeleri yorgunluğu ve olan bezeler beni çok korkuttu :14: amin canım Rabbim hepimizi güldürsün.

Siz siz olun,internetteki bilgilerle kendi kendinize teşhis koymaya kalkışmayın !
Bazen çok basit bir rahatsızlık,başka bir hastağın belirtileriyle uyuşabiliyor.

Daha ortada birşey yokken bu kadar karalar bağlayıp moralini bozma.
Doktora gitmeyi geciktirmeyin.Şu an bu şüphe,zaten ikinizi de yeterince etkiliyordur.
Doktora giderseniz,tetkiklerin yapılıp,teşhisin koyulması zaman alabilir.
Öte yandan,belki (inşallah) boşuna endişeleniyorsunuz ve doktordan rahatlamış olarak çıkacaksınız.

Erkek arkadaşının az da olsa öksürüğü var mı acaba ?

Yapmayın arkadaşım yaaaa,
internette okudugunuz bilgilerle,daha doktora gitmeden teşhisinizi koymussunuz siz..Doktorlar ne için var?
Kadın doğum uzmanım herzaman şunu derdi;İnternetteki çoğu sağlık bilgisi şarlatanlık demişti..ve bende çopk doğru bulurum bu lafı...
Daha erken gidebilirseniz erken gidin,ikna edin bi şekilde..geçmiş olsun..

Canım benim çok geçmiş olsun ,
Çok üzüldüm ama kesin teşhis internetten olmaz cnm bizde herseyde nete bakıyoruz ama kafamız allak bullak oluyor daha cok..Keşke ailesinden biriyle konussan ikna etseler götürseler doktora bu tip durumlarda zaman cok önemli biliyorsun.İnternetten bakıp o da üzülüyor böyle içi içini yiyeceğine keşke bir sekilde gitse doktora.Dualarım sizinle insallah önemli birsey çıkmaz.

Back