• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lenf bezi şişmesi

ozlemayy

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Kasım 2020
2
0
1
23
merhabalar uzun süredir boynumda tek taraflı oluşan bir lenf bezi şişliği var.bugün doktora gittiğimde ultrason çektirdik ve ekteki gibi bir sonuç aldım.antibiyotik verdi enfeksiyondandır dedi ama benim herhangi bir enfeksiyonumun olduğunu düşünmüyorum.ama hiçbir şekilde gece terlemesi ateş gibi durumlarım da olmadı.bilen birisi varsa çok kafaya takacağım bir şey olup olmadığını söyleyebilir mi.teşekkür ederim

Eklentiler

• 5C3C2215-D099-4642-964E-C13F80963C39.jpeg
    5C3C2215-D099-4642-964E-C13F80963C39.jpeg
    151,4 KB · Görüntüleme: 371
merhabalar uzun süredir boynumda tek taraflı oluşan bir lenf bezi şişliği var.bugün doktora gittiğimde ultrason çektirdik ve ekteki gibi bir sonuç aldım.antibiyotik verdi enfeksiyondandır dedi ama benim herhangi bir enfeksiyonumun olduğunu düşünmüyorum.ama hiçbir şekilde gece terlemesi ateş gibi durumlarım da olmadı.bilen birisi varsa çok kafaya takacağım bir şey olup olmadığını söyleyebilir mi.teşekkür ederim
Kaynanam lenf kanseri.butun sonucları tip dilini nerdeyse ezberledim.bisey yok merak etmeyin antibiyotik gerekiyor enfeksiyondandir.

merhabalar uzun süredir boynumda tek taraflı oluşan bir lenf bezi şişliği var.bugün doktora gittiğimde ultrason çektirdik ve ekteki gibi bir sonuç aldım.antibiyotik verdi enfeksiyondandır dedi ama benim herhangi bir enfeksiyonumun olduğunu düşünmüyorum.ama hiçbir şekilde gece terlemesi ateş gibi durumlarım da olmadı.bilen birisi varsa çok kafaya takacağım bir şey olup olmadığını söyleyebilir mi.

Merhaba Allah şifa versin şişlik geçtimi kayboldumu cevap verirseniz sevinirim

Back