Ahh tamam çok teşekkür ederim… inşallah zamanla kaybolurİşaretlemeseniz anlamazdım bile, enfeksiyona tepki vermişsiniz bence iner gider dert edinmeyin biraz zaman verin
Anladım teşekkür ederim umarım hastalık geçtikçe o da küçülür giderVucuda mijrop girdiginde lenf bezleri mikrobun yayilmasini engellemek icin siser jandarma gibi dusunun vucudun otomatik koruma sistemi. Bu iyi bisey. Hemen kotuye yormayin. Asiri sistiyse inmesi zaman alir. Sik tekrarlayan enfeksiyonlarda ozellikle boyunda bezeler kalabilir. Herkeste var nerdeyse.
Başka doktora gıdın5-6 gün önce ateşli hastalık geçirdim sağ boynumdaki lenf bezi şişti. KBB doktoruna gittim bana iğne verdi antibiyotik enfeksiyondan dolayı oluyor bu normal dedi. İğne yarın sabah bitiyor ve hiç küçülmedi o beze. İnternetten baktığımda çok kötü şeyler okudum lenf bezi ile ilgili ağlıyorum şu an canım çok sıkıldı enfeksiyondan olsa antibiyotikle inmesi gerekmez miydi? Gerçi tam iyileşmedim ama hiç küçülmedi
Evet hatam o galiba sürekli kontrol ediyordum ne durumda diye artık dokunmuyorumKötü bir şey olacağını zannetmiyorum.
İnternete bakmayın siz.
Ama elinizde sürekli bezelerda olmasın. O da küçülmesini geciktirir.
Teşekkür ederim takipteyim gözle görülür bi küçülme olmazsa başka bir KBB uzmanına gideceğimÇok geçmiş olsun şişliklerin oluşması enfeksiyon akabinde olduğu için zararsız olduğu düşünülür hatta yanlış bilmiyorsam bağaşıklık sisteminin sağlıklı çalıştığınında göstergesi bazen bir kaç günde geçebildiği gibi haftalarca inmeyebilir yaanisi vucudunuzun askerleri şuan hazır ol daLakin şişlikleri gözlemleyin çok uzun süre erimezse tekrar kontrole gidin sağlıkla kalın..
Zaten gittiğim hastane özel. doktor baya yaşadığım şehirde ismi bilinen bi doktor. Kamerayla falan genzime baktı. Fiziki muayene etti önemli bir şey değil bu dedi ama ben araştırma yapınca internette korktum baya şişlik geçmezse üniversite araştırma hastanesine gideceğimBaşka doktora gıdın
Bıraz kullan ılacları .Saglık her sey gercektenZaten gittiğim hastane özel. doktor baya yaşadığım şehirde ismi bilinen bi doktor. Kamerayla falan genzime baktı. Fiziki muayene etti önemli bir şey değil bu dedi ama ben araştırma yapınca internette korktum baya şişlik geçmezse üniversite araştırma hastanesine gideceğim
İnşallah dediğiniz gibi olurbenim çoğu zaman şiş, hatta bunun için lenfoma taramasi dahi yapildi.
benim diş etlerimdeki iltihaplanmadan kaynaklı şişiyor sizinde hastaliktan enfeksiyondan şişmiş.
enfeksiyon azalınca şişler iner merak etmeyin
Bana bi kez oldu. Antibiyotk hiç geçirmedi. Tesadüf bi hafta sonra yaralandım tekrar antibiyotik verildi, o geçirdi. Bazen doz yetmiyor. Direkt kötü düşünmeyin..5-6 gün önce ateşli hastalık geçirdim sağ boynumdaki lenf bezi şişti. KBB doktoruna gittim bana iğne verdi antibiyotik enfeksiyondan dolayı oluyor bu normal dedi. İğne yarın sabah bitiyor ve hiç küçülmedi o beze. İnternetten baktığımda çok kötü şeyler okudum lenf bezi ile ilgili ağlıyorum şu an canım çok sıkıldı enfeksiyondan olsa antibiyotikle inmesi gerekmez miydi? Gerçi tam iyileşmedim ama hiç küçülmedi
Geçmiş olsun. Benim de 4-5 sene önce başıma gelmişti. Meğer dişimdeki çürükten dolayıymış. Hala geçmedi önemli bir şey değil. Merak etmeyin.5-6 gün önce ateşli hastalık geçirdim sağ boynumdaki lenf bezi şişti. KBB doktoruna gittim bana iğne verdi antibiyotik enfeksiyondan dolayı oluyor bu normal dedi. İğne yarın sabah bitiyor ve hiç küçülmedi o beze. İnternetten baktığımda çok kötü şeyler okudum lenf bezi ile ilgili ağlıyorum şu an canım çok sıkıldı enfeksiyondan olsa antibiyotikle inmesi gerekmez miydi? Gerçi tam iyileşmedim ama hiç küçülmedi
Teşekkür ederim umarım en kısa zamanda benim de geçerBana bi kez oldu. Antibiyotk hiç geçirmedi. Tesadüf bi hafta sonra yaralandım tekrar antibiyotik verildi, o geçirdi. Bazen doz yetmiyor. Direkt kötü düşünmeyin..
Yaa geçmedi mi hala size de geçmiş olsun umarım geçer bir an önceGeçmiş olsun. Benim de 4-5 sene önce başıma gelmişti. Meğer dişimdeki çürükten dolayıymış. Hala geçmedi önemli bir şey değil. Merak etmeyin.
Teşekkür ederim. Eskisi kadar şiş değil ama hafif bi şişlik var dokununca hissettiğim.Yaa geçmedi mi hala size de geçmiş olsun umarım geçer bir an önce
Merhaba gecmis olsun oğlunuzun ne kdr surede gecti şişligi bide kac cmydiKorkmayın enfeksiyonlarda olur bazen tamamen geçmesi 3 ayı buluyor benim oğlumda olmuştu ben çok korkmuştum ama sonra tamamen geçti
Kaç cm di hatirlamiyorum ama büyüktü yaklaşık 1 buçuk ayda geçti yavaş yavaş küçüldüMerhaba gecmis olsun oğlunuzun ne kdr surede gecti şişligi bide kac cmydi
Oglumun 3aydir ayni kuculme olmadi iki dr a goturduk bise yok denildi ilac kullandik gecmedi şikayetimizde yok cok sükür ama niye inmedi şişlik anlamadimKaç cm di hatirlamiyorum ama büyüktü yaklaşık 1 buçuk ayda geçti yavaş yavaş küçüldü
Doktor bişey yok dediyse endişelenmeyin geçer geçmiş olsunOglumun 3aydir ayni kuculme olmadi iki dr a goturduk bise yok denildi ilac kullandik gecmedi şikayetimizde yok cok sükür ama niye inmedi şişlik anlamadim
TsklerDoktor bişey yok dediyse endişelenmeyin geçer geçmiş olsun