- 29 Aralık 2017
- 1.270
- 320
- 40
Teşekkür ederim size de çok geçmiş olsunÇok geçmiş olsun....
Dediklerinizi suan hepsini bugün yaşadım 17*6 koltuk altında kist var defi antibiyotik yazdı on beş gün sonra geri gel dedi 3 ay sonrada tekrar ultrason a gel dedi iyice çöktüm..
Benim koltuk altı lenf boyutlarında şubat ayından beri hâlâ küçülme olmadı, ama kist olduğu söylenmedi, lenflerin küçülmesi aylarca hatta yıllarca zaman alabilirmiş, o yüzden 3 ay sonra tekrar kontrol etmek istiyor doktorlar.
Koltuk altı lenf bezlerinin şişme sebebi; memeden kaynaklı bir soruna bağlı olarak şişermiş genelde, şubat ayından beri lenflerimin boyutlarında pek bir değişiklik olmadığı için, doktorum işi sağlama almak ve detaylı görebilmek için meme mr da istedi, cuma günü meme mr ına girdim ve 40 dk da mr makinasının içinde kaldım ( meme mr ı biraz uzun sürüyormuş ) şükür sonuç temiz çıktı ve en başından doktorumun da tahmin ettiği gibi; meme içindeki yumuşak dokunun enfeksiyona tutulması nedeniyle, memeye en yakın olan savaşçı koltuk altı lenflerimiz etkilenir ve şişerlermiş.
Lenf bezlerim hâlâ şiş olduğu için ve enfeksiyon tamamen kurumadığı için tekrar antibiyotik tedavisine başladık, benim başımdan geçenler bu şekilde.
Size bu kistlerin neden olduğu belirtildi mi peki doktorunuz tarafından? Ve meme ve koltukaltından ultrason kontrolü yapıldı mı? N Nebiye
Son düzenleme: