Bu saydıklarıniz sebep olabiliyor.Siz zaten doktora da götürmüşsunuz takipte kalın.Ama endiselenmeyin.O şişlikler hemen inmiyor zaten.Bu durum olalı 15 20 gün oldu ama öncesinde fark etmeden önce ağır bi grip geçirdi ateşli boğazları çok kötüydü sonra bronşit oldu yani sonra düzeldik acaba ondan olur mu ki doktorda takip edin duruma gore dedi radyoloji doktoruda us takip önerilir demiş bilemedim artık bu arada arka dişi çıkıyor kaç gündür baya zorluyor çıkarken ağrıyor anne diyor oda sebep olur mu bilemedim
Insallah bu sebeplerden dolayıdır ben yinede fakulteden çocuk enfeksiyondan randevu aldım 20 gün oldu Bi bakayim nasıl durum diyeBu saydıklarıniz sebep olabiliyor.Siz zaten doktora da götürmüşsunuz takipte kalın.Ama endiselenmeyin.O şişlikler hemen inmiyor zaten.
Allah güzel sonuçlar versin inşaallahInsallah bu sebeplerden dolayıdır ben yinede fakulteden çocuk enfeksiyondan randevu aldım 20 gün oldu Bi bakayim nasıl durum diye
Canım sen bana da zamanında yardım etmiştin bu konudamerhabalar. benim oglumda da aynı durum vardı. 1,5 yaşındayken farkettim. götürdüm doktora , aynı tetkikler yapıldı şükür hiçbir şey çıkmadı. oğlum şuan 3,5 yaşında ama lenf nodları hala kaybolmadı. büyüme yada küçülme olmaksızın orada sabit duruyorlar. doktor artık takibe gerek yok dedi. yüksek dirençli ateş ve lenf nodlarında aşırı büyüme olursa getir dedi. hatta beni sakinleştirmek için onları bademcik gibi düşün seni rahatsız etmesin dedi. Ama ne yaşadığını anlayabiliyorum. korkumdan ağlıyordum o zamanlar. hatta şimdi bile bazen gözüme çarptıkça bayılacak gibi oluyorum.
Benim oğlumda da oldu. Hatta hala her ay ateşleniyor bi de. Pfaba sendromu çıktı oğlum. Dr temiz demişse korkmayın. Bize kanser tarama bile yapmışlardı ne günlerdi yaMerhabalar arkadaslar benim 6 yaşında bir evladım var geçenler oynarken boyum bölgesinde elimize beze şeklinde bir şey geldi hemen çocuk doktorumuza götürdük kan tahlili verdik ultrason çektik ultrason da 10×32 büyüğü sağda solda 10×29 lenfadonopati saptanmıştır yazıyor tahlil temiz cıktı doktor karaciğer ve dalağı muayene etti şişkinli bulgusu yok dedi genel olarak takip edin dışardan ceviz büyüklüğünde olursa doktora götürün dedi takip için nereye gitmeliyim dedim çocuk enfeksiyona yönlendirdi yardımcı olur musunuz ne yapacağımı şaşırdım hayatım alt üst oldu bu durumdan dolayı korkuyorum kötü bir hastalıktan diye mi acaba diye başına böyle bir şey gelen var mi yardımcı olur musunuz
merhabalar. benim oglumda da aynı durum vardı. 1,5 yaşındayken farkettim. götürdüm doktora , aynı tetkikler yapıldı şükür hiçbir şey çıkmadı. oğlum şuan 3,5 yaşında ama lenf nodları hala kaybolmadı. büyüme yada küçülme olmaksızın orada sabit duruyorlar. doktor artık takibe gerek yok dedi. yüksek dirençli ateş ve lenf nodlarında aşırı büyüme olursa getir dedi. hatta beni sakinleştirmek için onları bademcik gibi düşün seni rahatsız etmesin dedi. Ama ne yaşadığını anlayabiliyorum. korkumdan ağlıyordum o zamanlar. hatta şimdi bile bazen gözüme çarptıkça bayıl
merhabalar. benim oglumda da aynı durum vardı. 1,5 yaşındayken farkettim. götürdüm doktora , aynı tetkikler yapıldı şükür hiçbir şey çıkmadı. oğlum şuan 3,5 yaşında ama lenf nodları hala kaybolmadı. büyüme yada küçülme olmaksızın orada sabit duruyorlar. doktor artık takibe gerek yok dedi. yüksek dirençli ateş ve lenf nodlarında aşırı büyüme olursa getir dedi. hatta beni sakinleştirmek için onları bademcik gibi düşün seni rahatsız etmesin dedi. Ama ne yaşadığını anlayabiliyorum. korkumdan ağlıyordum o zamanlar. hatta şimdi bile bazen gözüme çarptıkça bayılacak gi
Merhaba cok gecmis olsun lutfen cvplayin sizin kac cmydi baska sikayetleriniz varmiydi indimi şişliklerBenim oğlumda da oldu. Hatta hala her ay ateşleniyor bi de. Pfaba sendromu çıktı oğlum. Dr temiz demişse korkmayın. Bize kanser tarama bile yapmışlardı ne günlerdi ya
Hayır inmedi. Tam 4 yıl oldu onlar orda sabit kaldıMerhaba cok gecmis olsun sislikler indimi acaba benim oglumunda şiş 3aydir ayni kuculme olmadi
Kac cmydi hatirliyormsnz acabaHayır inmedi. Tam 4 yıl oldu onlar orda sabit kaldı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?