- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 35
Cuma didin sen cumaaa avantaji yokki yeşilinVar Migimm var.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cuma didin sen cumaaa avantaji yokki yeşilinVar Migimm var.
Hadi bakalım bismillah bu hafta inşallah eski halime dönerimKırmızı takımın kraliçeleri, prensesleri bu hafta birlikteyiz canlar sizden aynı azmi bekliyorum hepinize çok çok güveniyorum birlikte başaracağız inşallah yedik içtik dikkat edelim bundan sonra
@Li_zigi
askrhpozitif
@madamhd
@sardunya1038
@Kahve __Kokusu
Sizlere zaten güveniyorum dememe gerek bile yok
Zipzip-
@Miss___hayaLet
@Nehir im
Bu bir başlangıç bir hafta beraberiz
İki hafta iyi gittin bu hafta nasıl olcak bakalımEn son seçiliyorum
Ama dermişimmmm dedim azıcık yürekleri hoplattırdım ki nabız yükselsin yağ yakımı başlasın diye canımmAz önce simitleri pogcalar falan hı ne oldu şimdi kırbaç atıyorsun arkadaşlara
sanırım üçü deAfiyet olsun canim
Cocostar,çikolatali gofret 1.5 canga hangisi ödül
Migi kilo verme yarışındasın p.tesi kontrol tartısı var. Sadece spor yok. Sİnirleniyorum diyeyim.Cuma didin sen cumaaa avantaji yokki yeşilin
Allah seni kahretmesin migi ne çiğköftesiÇigköfteyi gömdüm
İnanıyorum sana canımHadi bakalım bismillah bu hafta inşallah eski halime dönerim
Eline sağlık canım11. Hafta hayırlı uğurlu olsun. Kaptanlara başarılar dilerim. hata varsa bildirmenizi rica ederim.
MasterFit Yarışması 11. Etap 26.11.2021 Cuma Kırmızı Takım 1C _CikiLeta Kırmızı Kaptan 59,10 2@Li_zigi Kırmızı 63,40 3askrhpozitif Kırmızı 76,05 4@madamhd Kırmızı 73,90 5@sardunya1038 Kırmızı 64,20 6@Kahve __Kokusu Kırmızı 56,75 7@zipzip_ Kırmızı Sarı 8@Miss__HayaLet Kırmızı Sarı 9@Nehir im Kırmızı Sarı Mavi Takım 1@Zeynebim2020 Mavi Kaptan 67,60 2@Aijoo Mavi 68,10 3@Tutaste53 Mavi 4@masal3487 Mavi 72,00 560kiloyum Mavi 86,60 6@masal_19 Mavi 58,20 7Cordelia Mavi Sarı 58,80 8@Pikachu_ Mavi Sarı 9@sulisim Mavi Sarı 54,80Yeşil Takım 1@sara_28 Yeşil 100,30 2@fesang Yeşil 65,00 3fittanne Yeşil 89,10 4Wilma11 Yeşil 72,90
Artı gelirsemİki hafta iyi gittin bu hafta nasıl olcak bakalım
Bir U dönüşü görüyorumAma dermişimmmm dedim azıcık yürekleri hoplattırdım ki nabız yükselsin yağ yakımı başlasın diye canımm
bişi dicem....
SendemiCuma menü yaziyor muyduk unuttum da kusura bakmayın
Elimden gelenin fazlasını yapicam insalalhİnanıyorum sana canım
Evet canım yedisinde yaz avantajı unutmaCuma menü yaziyor muyduk unuttum da kusura bakmayın
Tamam spor yok ama gidem mirayi yapamMigi kilo verme yarışındasın p.tesi kontrol tartısı var. Sadece spor yok. Sİnirleniyorum diyeyim.
Ne dicen canimbişi dicem....
Kaptanim biliyorsun durumları daha yeni kendime geldim cidden unuttumSendemi